ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σε όλους μας αρέσει να παρακολουθούμε μουσικές εκπομπές, όπως είναι το X-Factor και το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Πολλές φορές, βλέπουμε ανόητες ακροάσεις, αλλά και ταλαντούχους ανθρώπους. Αυτό όμως που λατρεύουμε, είναι να βλέπουμε συγκινητικές ιστορίες.


Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε μια συναισθηματική οντισιόν από την εκπομπή Αμερική έχεις ταλέντο. Πρόκειται για τη σχέση ενός φιλόδοξου μουσικού με τον πατέρα του.
Ο Justin Rhodes, ηλικίας 23 ετών, από πάντα ονειρευόταν να γίνει μουσικός. Ενώ οι γονείς του ήταν περήφανοι για τις ικανότητές του, δεν ήθελαν να κάνει κάτι τέτοιο επαγγελματικά.

Ο Justin απομακρύνθηκε από την οικογένειά του για να κυνηγήσει το όνειρό του, όμως στην πορεία έπεσε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
Ο 23χρονος δήλωσε: «Απογοήτευσα τον πατέρα μου!»

Πέρασαν χρόνια και ο πατέρας του δεν τον είχε ακούσει ξανά να τραγουδά… μέχρι που ήρθε στην οντισιόν του, στο Αμερική έχεις ταλέντο.

«Με αυτή την οντισιόν δεν επιδιώκω μόνο την επιτυχία», δήλωσε ο Justin στα παρασκήνια. «Θέλω να αποδείξω στον πατέρα μου ότι αξίζω και ότι αυτό είναι γραφτό για μένα!»

Η στιγμή που ο μπαμπάς του Justin ακούει τον γιο του να τραγουδά, είναι ανεκτίμητη. Δείτε αυτό το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:Πηγή: http://ift.tt/2vaPCh1
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top