ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Οριακές μεταβολές καταγράφουν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στην έναρξη της συνεδρίασης, καθώς τα θετικά μηνύματα από τα...

εταιρικά αποτελέσματα τονώνουν την επενδυτική διάθεση.

Ο Dow Jones υποχωρεί 17 μονάδες ή λιγότερο από 0,1% στις 21.622.

Ο S&P 500 ενισχύεται 2,8 μονάδες στις 2.477 και ο τεχνολογικός Nasdaq κινείται οριακά στις 6,383 μονάδες.

Τόσο ο S&P όσο και ο Nasdaq κατέγραψαν νέα ιστορικά υψηλά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Στα μακροοικονομικά νέα, άκρως ενθαρρυντική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η απασχόληση στις ΗΠΑ. Τα τελευταία στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας υποδεικνύουν πως η αγορά εργασίας διανύει την καλύτερη περίοδό της από την εποχή της μεγάλης κρίσης, πριν από μία 10ετία.

Βάσει των στοιχείων του MarketWatch, την εβδομάδα 9 Ιουλίου - 15 Ιουλίου, οι αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας μειώθηκαν κατά 15.000, σε 233.000 συνολικά, σύμφωνα με τα εποχιακά προσαρμοσμένα στοιχεία. Πρόκειται για το δεύτερο χαμηλότερο επίπεδο που καταγράφεται από την περίοδο της κρίσης 2007-2009.

Στα εταιρικά νέα, η T-Mobile ενισχύεται 3% μετά τα ισχυρά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου, ενώ η Travelers Inc. υποχωρεί 2,3% μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της.

Μικρή άνοδο της τάξεως του 1,5% σημείωσαν τα έσοδα της Philip Morris στο δεύτερο τρίμηνο, φθάνοντας στα 19,3 δισ. δολάρια έναντι 19,04 δισ. που ήταν στο δεύτερο τρίμηνο του 2016. Σύμφωνα με το MarketWatch, όμως, παρά την ελαφρά αύξηση που πέτυχαν, τα έσοδα ήταν χαμηλότερα σε σχέση με τις προβλέψεις των αναλυτών. Ενδεικτικό είναι ότι οι αναλυτές της FactSet ανέμεναν έσοδα 20,07 δισ. δολαρίων.

Πηγή


Πηγή: http://ift.tt/2uh1kF7
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top