ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πανικός προκλήθηκε στην τελευταία προπόνηση των Καταλανών στην Αμερική, όταν ο Βραζιλιάνος ήρθε στα χέρια με τον Νέλσον Σεμέδο.


Κατά την διάρκεια μιας άσκησης σε μικρό χώρο, ο νεοαποκτηθείς μπακ από την Μπενφίκα, έκανε ένα σκληρό τάκλκιν στον Βραζιλιάνο επιθετικό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον τελευταίο. Αμέσως μόλις σηκώθηκε, ο Νεϊμάρ ήρθε στα χέρια με τον συμπαίκτη του, ωστόσο, η άμεση παρέμβαση του Χαβιέ Μασεράνο, άμβλυνε τα πνεύματα.

Όμως, αυτό κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, καθώς στην συνέχεια, ο Νεϊμάρ κινήθηκε και πάλι απειλητικά προς τον Νέλσον Σεμέδο, με τους υπόλοιπους παίκτες της Μπαρτσελόνα να τον σταματούν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρακολουθούσε από κοντά το περιστατικό και ο Βραζιλιάνος άσος… αποβλήθηκε από την προπόνηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην «Daily Mail» ο παίκτης δεν αποχώρησε μόνο από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά λίγο αργότερα αποχώρησε από το αθλητικό κέντρο στο Μαϊάμι όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, η οποία το Σάββατο (29/7) αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, στο τελευταίο φιλικό για το International Champions Cup.

Πολλοί συνδέουν την κίνηση του Βραζιλιάνου με τα σενάρια αποχώρησής του από τους Καταλανούς για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φέρεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, αλλά έχει ξεκινήσει επαφές με την Μπάρτσα, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος καταβολής των 222 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχούν στην ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνή με τους Ισπανούς.

Δείτε…


Πηγή: http://ift.tt/2v6thQG
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top