ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Με τα πόδια στο τιμόνι και το κινητό στα χέρια προκειμένου να μπορεί να παίζει εικονίζεται ένας νεαρός σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών στην Κίνα για τον εντοπισμό του.


Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν φίλο του που το ανέβασε στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα. Ο ίδιος ο ριψοκίνδυνος οδηγός προέβαλε το επιχείρημα πως βρισκόταν σε έναν... άδειο δρόμο.

Στο βίντεο, ο οδηγός φαίνεται να έχει τα πόδια του στο τιμόνι και την ίδια ώρα να παίζει με το κινητό που έχει στα χέρια του. Μάλιστα, συνομιλεί ταυτόχρονα με τον φίλο του που καταγράφει το περιστατικό.

Η ανάρτηση του βίντεο στο διαδίκτυο είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει αστυνομική έρευνα, με τους αστυνομικούς να παρακολουθούν υλικό ωρών από τις εικόνες των καμερών ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν τον ανεύθυνο οδηγό.

Η έρευνα απέδωσε καρπούς και το όχημα εντοπίστηκε, ενώ ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η ενέργειά του ήταν παράνομη. Η αστυνομία του απηύθυνε προειδοποίηση, ενώ δεν αποκλείεται να ασκηθούν και διώξεις, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.


newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tIevNr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top