ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Video καταγράφει βήμα προς βήμα την πορεία των κουκουλοφόρων και των βανδαλισμών στην Ερμού...


- Δείχνει δεκάδες άτομα να σπάνε βιτρίνες και μαγαζιά

- Άφαντη η αστυνομία, τα ΜΑΤ εμφανίζονται μόνο στο τέλος του video όταν πια οι βάνδαλοί είχαν φτάσει σχεδόν στο Σύνταγμα
- Ζημιές έως και 20.000 ευρώ σε μαγαζιά σύμφωνα με τους καταστηματάρχες
βήμα προς βήμα σε ένα video ντοκουμέντο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι ίδιοι οι αντιεξουσιαστές μέσα από το Indymedia καταγράφεται η καταστροφική τους πορεία από το Μοναστηράκι έως σχεδόν το Σύνταγμα, το βράδυ της Δευτέρας (17.07.2017). Ανενόχλητη, με την αστυνομία όχι "θεατή" αλλά παντελώς απούσα, οι κουκουλοφόροι, με βαριοπούλες και ό,τι άλλο μπορούσαν, άρχισαν να επιτίθενται σε βιτρίνες καταστημάτων.

«Free Ηριάννα: Αναρχικού σπάνε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους στην Ευρώπη (Αθήνα, Ελλάδα) είναι ο (γραμμένος στα αγγλικά) τίτλος του video. Τα επεισόδια ξέσπασαν μετά από πορεία διαμαρτυρίας για την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών να μην επιτρέψει την αποφυλάκιση με όρους της 29χρονης Ηριάννας Β.Λ.

Δείτε το video



Είναι σαφές από τις παραπάνω εικόνες ότι η αστυνομία αντέδρασε με… χρονοκαθυστέρηση! Και κάπως έτσι φτάσαμε στην εικόνα που παρουσιάζει η Ερμού, ένας από τους πιο εμπορικούς δρόμους της χώρας, το πρωί της Τρίτης (18.07.2107). Από την οδό Νίκης και έως το Μοναστηράκι είναι όλα σπασμένα! Είναι όλα ρημαγμένα. Όπως λένε οι καταστηματάρχες οι ζημιές σε κάθε κατάστημα φτάνουν ή και ξεπερνούν, κατά πολύ μάλιστα, τις 5.000 ευρώ. Κάποιοι από τους καταστηματάρχες είναι πραγματικά απογοητευμένοι.

Δείτε τι είπαν








Πηγή


Πηγή: http://ift.tt/2u3xGBA
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top