ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Amy Hughes έβαλε ως στόχο να σπάσει ένα ρεκόρ Γκίνες για τρέξιμο σε διάδρομο. Παρόλο όμως που έτρεξε 838 χιλιόμετρα και ουσιαστικά έσπασε το ρεκόρ δεν μπορούσαν να το μετρήσουν.


Για να το καταφέρει αυτό έτρεχε σχεδόν 20 ώρες την ημέρα για μία εβδομάδα σε ένα εμπορικό κέντρο, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων πελατών.

Οι υπεύθυνοι όμως τελικά δεν δέχθηκε την επίδοση της και όπως η ίδια αναφέρει. «Κάναμε τα πάντα σύμφωνα με τους κανόνες. Ίσως και περισσότερα, αλλά βρήκαν τρόπο να μην το μετρήσουν».

Η 29χρονη μαραθωνοδρόμος, εξιστορεί την υπόθεσή της, τονίζοντας: «Όταν κάναμε την αίτηση, από το Γκίνες μας είπαν ότι θα μπορούσαμε να προσλάβουμε έναν κριτή, αλλά κόστιζε αρκετά.

Η επόμενη εναλλακτική που υπήρχε ήταν να έστελναν οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η επίδοσή μου. Έτσι, διαλέξαμε αυτή την επιλογή.

Για το συγκεκριμένο ρεκόρ υπήρχε Live streaming 24 ώρες το 24ωρο ενώ κάποια στιγμή το έπαιξε και στην τηλεόραση. Η Amy Hughes τονίζει: «Βγάλαμε φωτογραφίες όλες τις σημαντικές αποστάσεις. Υπήρχαν πελάτες του εμπορικού κέντρου συνέχεια τριγύρω μας και γενικώς δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνουμε, προκειμένου να γίνει περισσότερο δημόσια η όλη προσπάθεια.»

Έστειλα τις μαρτυρίες, αλλά μου είπαν οτι του Dave δεν μετράει επειδή είναι συνεργάτης μου και απέρριψαν τις άλλες δύο που είχα στείλει. Μετά από 12 εβδομάδες ενημέρωσαν την νεαρή κοπέλα πως δεν μπορούσαν να δουν τα videos και έτσι τους έστειλε όσα είχε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή της.

Ύστερα από άλλες 12 εβδομάδες μου είπαν οτι το ημερολόγιο της προσπάθεια δεν ήταν αρκετά λεπτομερές και τελικά μετά από μερικές μέρες μου είπαν οτι δεν μπορούν να εγκρίνουν την προσπάθειά μου επειδή δεν υπήρχαν ανεξάρτητοι μάρτυρες».

Φυσικά η απογοήτευσή της, ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, καθώς συνολικά έτρεχε περίπου 20 ώρες την ημέρα, καθώς σταματούσε μόνο για μασάζ και για να κοιμηθεί.


altsantiri.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vT31Y0
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top