ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο κόουτς του Ολυμπιακού προβληματίζεται για τρεις θέσεις ενόψει Παρτιζάν. Ποιος δεν θα δει ενδεκάδα, ποιοι προβληματίζουν πολύ και ποιος ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο;



Ο Ολυμπιακός στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των πολύ σημαντικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Παρτιζάν, δεν εντυπωσίασε, αλλά ούτε και απογοήτευσε. Όπως είναι λογικό για την χρονική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε, οι Πειραιώτες έδειξαν κάποια καλά στοιχεία, αλλά και ανέτοιμοι σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης.

Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς και σίγουρα ο Μπέσνικ Χάσι θα βελτιώσει την ομάδα του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο για την ώρα θα πρέπει να κάνει και κάποια τρικ για να βρει λύσεις κόντρα στους Σέρβους.

Οι Πειραιώτες με τους Οφόε – Ρομαό και Φορτούνη ήταν καλοί στην δημιουργία του παιχνιδιού, με τους Μάριν – Πάρντο, αλλά και Καρσελά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν ποιότητα και φαντασία στα άκρα, ωστόσο δεν είχαν την τελική προσπάθεια ούτε με τον Εμενίκε στο πρώτο ημίχρονο ούτε με τον Ανσαριφάρντ στο δεύτερο.

Ο Νιγηριανός πήρε την ευκαιρία του και ξεκίνησε βασικός κόντρα στον Αστέρα, ωστόσο έδειξε ανέτοιμος και παρότι είχε διάθεση και κυνήγησε τις φάσεις, δεν κατάφερε να βρει γκολ, σε ένα 30λεπτο που η κατοχή του Ολυμπιακού ήταν συντριπτική. Ο Ανσασιρφάρντ από την άλλη, μπήκε σε ένα 45λεπτο όπου έπεσε πάρα πολύ ο ρυθμός, δεν πήρε μπάλα και δεν έδειξε πολλά πράγματα. Έτσι λοιπόν, ο Χάσι έχει ένα μεγάλο «πονοκέφαλο» σχετικά με τον επιθετικό που θα ξεκινήσει κόντρα στην Παρτιζάν, καθώς δεν βλέπει αυτά που θέλει από τους Εμενίκε – Ανσαριφάρντ και για αυτό σκέφτεται ακόμα και την περίπτωση του Μπεν!

Όσον αφορά την άμυνα, εκεί τα πράγματα είναι ακόμα πολύ μπερδεμένα, καθώς το πρόβλημα του Ρέτσου και οι γκάφες του Σισέ έχουν λιγοστέψει τις επιλογές. Ο Βούκοβιτς, παρότι ανέτοιμος όπως παραδέχθηκε και ο Χάσι το βράδυ της Τετάρτης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός στην Σερβία, ωστόσο αναζητείται ο παρτενέρ του. Το φαβορί, αυτή τη στιγμή, δείχνει να είναι ο Ρομαό, που έπαιξε ξανά ένα ολόκληρο ημίχρονο ως κεντρικός αμυντικός και έδειξε σταθερότατος.

Το ερώτημα είναι ποιος θα καλύψει το κενό του Τογκολέζου στα χαφ, όπου έχει δέσει καλά με τον Οφόε, που ψάχνει ακόμα τα τρεξίματά του, ωστόσο είναι φανερό πως έχει ποιότητα. Ο Χάσι σκέφτεται τον Σιώπη, ωστόσο στο ματς με τους Αρκάδες έδωσε και μία ακόμα ευκαιρία στον Μάρτινς.

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vEcOQK
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top