ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τρίκαλα: Αγώνας ζωής για τον μικρό Κωνσταντίνο μετά από φοβερό ατύχημα - Η βοήθεια του κόσμου [pic]

Ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στις 9 Ιουλίου, όταν επιχείρησε να πετάξει σε κάδο απορριμμάτων σακούλα, μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Η αποκατάσταση της υγείας του απαιτεί την οικονομική στήριξη της οικογένειας...

«Κύμα» έμπρακτης συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για την στήριξη του μικρού. Πέραν της συγκινητικής ανταπόκρισης, υπάρχει και το καλό νέο της βελτίωσης της υγείας του μικρού που αναμένεται μέσα στο επόμενο 10ήμερο να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης εκεί όπου θα δώσει την επόμενη «μάχη» για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.

Ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στις 9 Ιουλίου, όταν επιχείρησε να πετάξει σε κάδο απορριμμάτων σακούλα, μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Η αποκατάσταση της υγείας του απαιτεί την οικονομική στήριξη της οικογένειας, με τον 12χρονο να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχοντας χειρουργηθεί λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών τραυμάτων που έφερε.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά για την αποκατάστασή του απαιτείται υψηλό χρηματικό ποσό. Ο Κωνσταντίνος, αν και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αδυνατεί να μιλήσει και να περπατήσει. Πριν από 5 χρόνια είχε χάσει τον πατέρα του, με την οικογένειά του, τη μητέρα του Σοφία Λιάκου και τις δύο αδερφές του, να αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και τον Κωνσταντίνο μπορεί να καταβάλλει οποιοδήποτε ποσό στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό 477/796942-24 της Εθνικής Τράπεζας (IBAN:2701104770000047779694224) στο όνομα της μητέρας, με τη συγκατάθεση της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του παιδιού.

Πηγή: trikalanews.grΠηγή: http://ift.tt/2w2uLZp
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top