ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
".. Αχ βρε Άρη μου, αχχχχ τώρα τι λέμε;
Προσπαθώ να τα βγάλω από μέσα μου γιατί είμαι μακριά, πολύ μακριά και πονάει περισσότερο. Δε φεύγουν οι 'Αγγελοι, δε φεύγουν ποτέ παρά παλεύουν σαν ήρωες μέχρι κ τη τελευταία μάχη, όπως τις άλλες που δώσαμε σε άλλες; πυρκαγιές και σε διασώσεις. 

Μόνο που αυτή μας αφήνει μια δυσάρεστη έκπληξη, το παραμύθι δε τελειώνει και έζησαν καλά όλοι οι Σαμαρείτες και συνέχισαν το έργο τους. Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο το τελευταίο λόγο είχε η μοίρα και αυτή αποφάσισε να βάλει τελεία. Έβαλε όμως; Ε οχι δεν έβαλε τελεία γιατί οι ψυχές ταξιδεύουν στο άπειρο, όπως κ οι αναμνήσεις μας και εσύ θα είσαι εκεί για πάντα! Για πάντα με ακούς ομορφέ μου; Ο Ιούλης μάλλον δεν είναι ο αγαπημένος μήνας για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό...Ο Ιούλης μας πονά...... Καλή σου νύχτα παλλικάρι μου, το ήθος, η ευγένεια και η αγάπη σου για αυτό που έκανες, έχουν μείνει για πάντα εδώ. Σε ευχαριστώ που ζήσαμε και προσφέραμε με όλο μας το είναι...... Μουζακίτης Αριστείδης ΠΑΡΩΝ"

Πρόκειται για το ιδιαιτέρως ανθρώπινο και συγκινητικό αντίο, από εθελόντρια Σαμαρείτισσα του Ερυθρού Σταυρού Πάτρας, στον 33χρονο Δόκιμο Ανθυποπυραγό Αριστείδη Μουζακίτη, που το πρωί της Δευτέρας υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε, όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθία στις 13 Ιουλίου.

Η Βασιλική που βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό μαζί με τον άτυχο 33χρονο, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, όταν ο Αριστείδης ήταν μέλος του ΕΕΣ Παραρτήματος Πάτρας. Μάλιστα το μήνυμα προς τον αγαπημένο φίλο της συνοδεύεται από μια φωτογραφία του, από κάλυψη του Πατρινού Καρναβαλιού,όπου τα οι ερυθροσταυρίτες βρίσκονται στην Πλατεία Γεωργίου."Οσο υπάρχουν Ανθρωποι θα υπάρχει κ η ελπίδα....μόνο μια αγκαλιά για όλους αυτούς που δίνουν τα πάντα για να προστατέψουν τον συνάνθρωπο.... Αλλο ένα μεγάλο και φωτεινό αστέρι στον ουρανό....να μας φωτίζεις Αρη... "( η φίλη και συναδέλφισσά σου Σαμαρείτισσα Βασιλική από το εξωτερικό σου στέλνει αυτό το γράμμα.....και μια φωτογραφία από την κάλυψη του Πατρινού καρναβαλιού στην πλατεία Β. Γεωργίου... ) ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB, ο Πατρινός Γιάννης Κουλούρης.Ο 33χρονος με καταγωγή από την Κέρκυρα, αποφοίτησε από το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Υπήρξε αθλητής του ΝΟΠ και του ΟΠΑΘΑΟ εκλιπών γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.


Πηγή: http://ift.tt/2u3Onwu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top