ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε μια πρώην στρατιωτικός της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF).


Το περιστατικό συνέβη το 2001.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την 21χρονη τότε Rebecca Crookshank να περιτριγυρίζεται από γυμνούς συναδέλφους της, με ορισμένους από αυτούς να την αναποδογυρίζουν στον αέρα, να την τραβούν και να την πιέζουν πάνω στα σώματά τους.

Η 36χρονη ήταν η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 28 άνδρες στη βάση της RAF «Mount Alice» στα νησιά Φόκλαντ και δημοσίευσε τις φωτογραφίες με σκοπό να καταδείξει ότι οι γυναίκες πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο στρατό.

Η 36χρονη υπηρέτησε στην Βασιλική Αεροπορία για τέσσερα χρόνια, αφότου κατατάχθηκε σε ηλικία 17 ετών, και μετατέθηκε για τέσσερις εβδομάδες στην συγκεκριμένη βάση το 2001.
Όπως δήλωσε, αρχικά μία «στρατιά» ανδρών την καλωσόρισαν δείχνοντας τα οπίσθιά τους, προσθέτοντας ότι αυτό «ήταν η αρχή μίας σκοτεινής περιόδου».
Σε δηλώσεις της, ανέφερε: «Με τις γυναίκες τώρα να μπορούν να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή και τις αναφορές περί σεξουαλικής κακοποίησης να αυξάνονται, είναι ξεκάθαρο ότι ο στρατός δεν κάνει αρκετά για αυτό».

«Μπορεί να έχει περάσει πολύς καιρός από την απεχθή αυτή συμπεριφορά που βίωσα το 2001, όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου και δεν θα σιωπήσω. Εάν κάποιος διαβάζοντας την ιστορία μου βρει το κουράγιο να μιλήσει για τη δική του εμπειρία μίας σεξουαλικής κακοποίησης στο στρατό ή σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας, τότε μαζί μπορούμε να κινηθούμε καλύτερα προς μία αλλαγή στις συμπεριφορές και τη μηδενική ανοχή στην ατιμωρησία», πρόσθεσε.

Πηγή: metro.co.uk


Πηγή: http://ift.tt/2vaY3Zg
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top