ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πώς οι Πειραιώτες κατόρθωσαν να "δέσουν" τα χέρια της αντίπαλης ομάδας και ποιον ξένο άσο θέλει σαν ...
τρελός ο Αλβανός κόουτς;

"Κλεισμένη" θεωρείται η μεταγραφή του Οτζίτζα Οφόε στον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν με ...μαεστρικές διαπραγματεύσεις να "δέσουν τα χέρια" της Λέγκια, έχοντας, φυσικά, ως "σύμμαχο" τον ίδιο παίκτη, που από την πρώτη στιγμή ήθελε να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα και όχι στην Κράσνονταρ, η οποία, πάντως, του πρόσφερε ένα πολύ καλό συμβόλαιο.

Όπως φαίνεται, το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό της μεταγραφής, καθώς οι Πολωνοί δεν έχουν, πλέον, άλλα διαπραγματευτικά "ατού" να χρησιμοποιήσουν και είναι αναγκασμένοι να ρίξουν τις αρχικές απαιτήσεις τους και να πλησιάσουν την αρχική πρόταση των Πειραιωτών.

Πιέζει ο Χάσι για Βούκοβιτς

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο αγώνας των Πρωταθλητών για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς, χωρίς, ωστόσο, να έχει αλλάξει κάτι στα δεδομένα που σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ. Η Κόνιασπορ εξακολουθεί να ζητάει πολλά χρήματα, ενώ δε φαίνεται, πλέον, να ενδιαφέρεται για τον Μανουέλ Ντα Κόστα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχασε ένα σημαντικό "χαρτί" για να ρίξει την τιμή του Σέρβου στόπερ.

Πάντως, οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν με το μέρος τους τον παίκτη, ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα, την ίδια στιγμή που ο Μπέσνικ Χάσι φέρεται να πιέζει τη διοίκηση για "κλείσει" η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Το deal για Εμενίκε

Όσον αφορά τον Εμάνουελ Εμενίκε, το deal που πέτυχε ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσέ, προβλέπει ότι ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου θα καλυφθεί από τις δύο ομάδες και αφορά στην ουσία τις απολαβές του παίκτη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με την τουρκική ομάδα, ήτοι 1,9 εκ. ευρώ και μισό εκ. ευρώ ακόμα ως μπόνους. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ξεχωριστή συμφωνία των Ερυθρολεύκων με τον παίκτη για τα επόμενα χρόνια του συμβολαίου του. 


Πηγή: http://ift.tt/2uVjMAG
loading...
 
Top