ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Lady in red η Μελάνια: Επισκίασε (ξανά) την Μπριζίτ Μακρόν και εντυπωσίασε τους Γάλλους με την κομψότητα της
Σε ιέρεια του στιλ και της κομψότητας αναδεικνύεται η Μελάνια Τραμπ, η οποία το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί την μια εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη.

Αυτή τη φορά, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την επίσκεψη της στην Πόλη του Φωτός, προκειμένου να συνοδέψει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της Γαλλίας.
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η Μελάνια ήταν… «φωτιά» στα κόκκινα (από την κορυφή ως τα νύχια), επισκιάζοντας για ακόμα μια φορά την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.
Φορώντας ένα κατακόκκινο ταγέρ, με μίντι φούστα, ασορτί γόβες και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε φίνα εμφάνιση.
Η Μπριζίτ Τρονιέ από την άλλη, «πιστή» στις στιλιστικές παραδόσεις και στην αγάπη της για τον οίκο «Louis Vuitton», επέλεξε ένα κάτασπρο μίνι συνολάκι με μπλε γόβες, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Όπως θα δείτε και στο video, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκαν τον Αμερικανό πρόεδρο και την σύζυγο του στο επιβλητικό μέγαρο των Απομάχων για μια ξενάγηση στον τάφο του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και άλλων ηρώων των δυο παγκόσμιων πολέμων.
Να σημειώσουμε, ότι αυτό το μέγαρο των Απομάχων συμβολίζει την γαλλοαμερικανική φιλία που ενισχύθηκε μέσα από τις εχθροπραξίες των δυο παγκοσμίων πολέμων. Το μνήμα του Ναπολέοντα επίσης, είναι ένας σημαντικός συμβολισμός γιατί ο Ναπολέων Βοναπάρτης είναι η πιο γνωστή προσωπικότητα της Γαλλίας παγκοσμίως και από συμβολισμούς θα μείνουμε ικανοποιημένοι γιατί απόψε το ζεύγος Τραμπ θα προσκληθεί από το ζεύγος Μακρόν στον δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ, στο εστιατόριο Jules Verne με την πιο όμορφη Θέα στην πόλη του φωτός.
Προηγουμένως οι Κυρίες επισκέφτηκαν την Παναγία των Παρισίων και έκαναν μια μίνι κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Το πρόγραμμα τους είναι πολύ φορτωμένο και πολύ συμβολικό.
Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Εμμανουέλ Μακρόν με την πρόσκληση του στον Ντοναλντ Τράμπ,  ελπίζει σε αναβάθμιση του ρόλου της Γαλλίας στη διεθνή σκηνή ενώ ο  απομονωμένος Τράμπ αναζητά έναν φίλο στην εδώ πλευρά του Ατλαντικού.
Τα δυο προεδρικά ζεύγη θα δειπνήσουν το βράδυ της Πέμπτης σε πολυτελές εστιατόριο στο δεύτερο όροφο του Πύργου του Άιφελ και αύριο θα παρακολουθήσουν την μεγαλειώδη παρέλαση για την 14η Ιουλίου στα Ηλύσια Πεδία όπου θα συμμετέχουν και 145 Αμερικανοί στρατιώτες. Για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στο Παρίσι τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια με 11.000 αστυνομικούς να περιπολούν σε κάθε γωνιά του Παρισιού. Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, εντυπωσιάστηκαν απο το «Τέρας» το θωρακισμένο αυτοκίνητο του Ντοναλντ Τραμπ.
Στο Παρίσι βρέθηκε και η γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, η οποία συμμετείχε στη γαλλογερμανική σύνοδο των υπουργών των δυο χωρών.





Πηγή: http://ift.tt/2tmGWPd
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top