ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ως το «πιο σοκαριστικό βιβλίο της χρονιάς» χαρακτηρίζεται το «The Incest Diary»…Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent και των New York Times, το «Ημερολόγιο Αιμομιξίας», όπου η συγγραφέας είναι ανώνυμη περιέχει τη λεπτομερή και άκρως σοκαριστική περιγραφή της αιμομικτικής σχέσης που είχε με τον πατέρα της.

Πρόκειται για μια κακοποίηση που κράτησε 18 ολόκληρα χρόνια.

Η συγγραφέας του βιβλίου αποκαλύπτει και περιγράφει πως ο πατέρας της την κακοποίησε για πρώτη φορά όταν ήταν τριών ετών και ότι η καταχρηστική σ##ουαλική σχέση διήρκεσε μέχρι τα 20 της. Ισχυρίζεται ότι η μητέρα της και άλλα μέλη της οικογένειάς της το γνώριζαν.

Οι περιγραφές σ##ουαλικής κακοποίησης που περιέχει έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και ο ισχυρισμός της συγγραφέα πως μεγαλώνοντας άρχισε «να της αρέσει».

Όπως υποστηρίζει στο βιβλίο της, ο πατέρας της άρχισε να την κακοποιεί ενώ ήταν τριών ετών, και ότι η συγκεκριμένη σχέση σ##ουαλικής κακοποίησης κράτησε ως τα 20 της- με τη μητέρα της και άλλους συγγενείς της να έχουν γνώση. Όπως γράφει, στην αρχή η κακοποίηση ήταν οδυνηρή και τρομακτική- ωστόσο το βιβλίο έχει προκαλέσει συζητήσεις και προβληματισμούς όσον αφορά στον ισχυρισμό της συγγραφέα πως κάποια στιγμή το σ#ξ μαζί του άρχισε να της αρέσει, και συχνά ήταν αυτή που αποπλανούσε τον πατέρα της.

«Ο πατέρας μου είναι το μυστικό μου. Το ότι με βiαζε είναι το μυστικό μου. Αλλά το μυστικό κάτω από το μυστικό είναι ότι κάποιες φορές μου άρεσε. Κάποιες φορές ήμουν εγώ που τον αποπλανούσα».

Οι περιγραφές της σ##ουαλικής κακοποίησης είναι εξαιρετικά έντονες- μεταξύ αυτών, γράφει πως κάποιες φορές ήταν δεμένη, ενώ άλλες φορές την έκοβε με μαχαίρι.

Επίσης, περιγράφει τη σύγχυση που βίωνε για τα αισθήματά της για τον πατέρα της, καθώς παραδέχεται πως μισούσε τους δικούς της επειδή έκαναν σ#ξ μεταξύ τους.

«Όταν ήμουν οκτώ ετών, μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι. Υπέθεσα πως η μεγάλη κρεβατοκάμαρα ήταν για εμένα και τον πατέρα μου. Μετρούσα πόσες φορές έκαναν σ#ξ οι γονείς μου. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Τους μισούσα που έκαναν σ#ξ μεταξύ τους» γράφει.

Κάποιοι κριτικοί έχουν εκφράσει την άποψη ότι ενδεχομένως οι ισχυρισμοί να είναι φανταστικοί, αλλά ο εκδοτικός οίκος Bloomsbury υποστηρίζει πως είναι βέβαιος πως είναι αλήθεια.


Πηγή: http://ift.tt/2gZB3X6
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top