ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το καλοκαίρι είναι εδώ. Αυτό τι σημαίνει; Mπανάκια και φυσικά νέα μαγιό. Γνωρίζατε ότι η δοκιμή μαγιό μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία σας; Πολλές γυναίκες δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής με...

αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων των υπολοίπων. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

O Dr. Philip Tierno του New York University School of Medicine, διεξήγαγε έρευνα πάνω στη δοκιμή μαγιό και στις ασθένειες που μπορεί κάποιος να κολλήσει. Αυτό που τόνισε ο γιατρός είναι ότι οι γυναίκες δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής. Θεωρούν ότι το διάφανο αυτοκόλλητο που υπάρχει πάνω στα μαγιό τις κρατάει ασφαλείς από ασθένειες.

Ο ερευνητής βρήκε πάνω στα μαγιό ίχνη κολπικών υγρών, περιττωμάτων, δέρματος καθώς και ιδρώτα. Όπως τόνισε μάλιστα, πολλές ήταν οι γυναίκες που αφαιρούσαν πλήρως το αυτοκόλλητο και δοκίμαζαν γυμνές το μαγιό. Έπειτα είτε το κολλούσαν πάλι είτε το πέταγαν.


Στη συνέχεια ο Tierno τόνισε πως όσο πιο αποκαλυπτικό είναι το μαγιό, τόσο πιο επικίνδυνο είναι, μιας και όταν είναι πολύ κοφτό, οι γυναίκες αφαιρούν το εσώρουχό τους για να δουν πόσο ωραία τους εφαρμόζει.

Το ξέρουμε ότι σας έχει πιάσει πανικός, αλλά το θετικό είναι πως το ανοσοποιητικό σύστημα των περισσότερων από εμάς είναι αρκετά δυνατό κι έτσι δεν κολλάμε κάθε μικροοργανισμό που εμφανίζεται. Παρόλα αυτά οι πιθανότητες να κολλήσουμε κάτι δεν είναι μηδενικές (από βακτήρια, σαλμονέλα, στρεπτόκοκκο μέχρι και ηπατίτιδα Α) αν δεν τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

Πάμε να δούμε τι προτείνει ο γιατρός:

1. Nα μη βγάζετε ποτέ το εσώρουχό σας όταν δοκιμάζετε μαγιό. Με το που γυρίσετε σπίτι, αφαιρέστε αμέσως το εσώρουχό σας και τοποθετήστε το στο πλυντήριο

2. Πλένετε αμέσως το μαγιό που αγοράζετε

3. Τέλος, πλένετε τα χέρια σας, καθώς μέσω αυτών μεταφέρονται τα μικρόβια σε όλα τα πιθανά μέρη του σώματός σας


Πηγή: http://ift.tt/2u57N67
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top