ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η τεχνολογία και το ίντερνετ πολλές φορές παίζουν περίεργα παιχνίδια στους χρήστες. H Denise Underhill κατάγεται από τις ΗΠΑ αλλά ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η μητέρα της, Beryl Turton, πέθανε πριν από ενάμιση χρόνο.

Όπως εξήγησε η Underhill σε συνέντευξή της στην Tamworth Herald, μία μέρα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει στη μητέρα της αλλά, όπως είναι αυτονόητο, κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αποφάσισε λοιπόν να μπει στο Google Earth, να αναζητήσει τη διεύθυνση του σπιτιού όπου έμενε η μητέρα της και να δει, εάν υπήρχε διαθέσιμη φωτογραφία, πώς είναι σήμερα το σπίτι το οποίο είχε πουληθεί το 2015.

Η Underhill, μετά από μία μικρή και εύκολη αναζήτηση, βρήκε το σπίτι στη Φλόριντα και το αναγνώρισε αμέσως. Και τότε συνέβη κάτι που δεν το περίμενε. Μπροστά της εμφανίστηκε η νεκρή μητέρα της. Προφανώς δεν μιλάμε για κάποιο μεταφυσικό φαινόμενο... Στη φωτογραφία που ήταν διαθέσιμη στο Google Earth εμφανιζόταν η μητέρα της έξω από το σπίτι να ποτίζει στον κήπο. Φωτογραφία που είχε τραβηχτεί πριν το θάνατο της γυναίκας.


«Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην άκρη τoυ δρόμου που οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού ήταν η μητέρα μου. Πότιζε στον κήπο, όπως έκανε πάντα. Ήμουν έκπληκτη. Μου έφτιαξε τη μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε τραβήξει μια φωτογραφία αλλά διαρκούν για μια ζωή. Νομίζω πως κάποιος ήθελε να το δω αυτό», ανέφερε η γυναίκα στην Tamworth Herald.

newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2u4HEkv
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top