ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Χανιά: Ξαδέρφες για όσκαρ τιμιότητας - Σαρώνει το facebook η ιστορία που πρωταγωνίστησαν!

Ο λόγος για δύο νεαρά κορίτσια από τα
Χανιά, τις ξαδέρφες Χριστίνα και Δήμητρα Ιγγλεζάκη, οι οποίες βρήκαν ένα πορτοφόλι σε πολύ κεντρικό δρόμο των Χανίων, την Κυριακή, και το επέστρεψαν στον κάτοχό του. Τον κάτοχο...
κατάφεραν να εντοπίσουν από την ταυτότητα που περιείχε το πορτοφόλι, το οποίο εκτός από προσωπικά έγγραφα και κάρτες, περιείχε και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά. Μάλιστα, ο κάτοχος του πορτοφολιού, ο Χανιώτης επιχειρηματίας κ. Σπύρος Παπακαστρίτσιος, ο οποίος, όπως φαίνεται, δεν περίμενε ότι θα κρατούσε ξανά στα χέρια του, τόσο το πορτοφόλι, όσο και τα χρήματά του, ευχαρίστησε δημόσια τις δύο νεαρές φοιτήτριες, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας: «Στην σύγχρονη εποχή που διανύουμε και σε μια «απρόσωπη» κοινωνία, την δύσκολη εποχή της κρίσης και της ανεργίας, δύο φοιτήτριες σήμερα το απόγευμα μου απέδειξαν εμπράκτως ότι υπάρχουν αξίες.

Πρόκειται για τις Χριστίνα και Δήμητρα Ιγγλεζάκη, ξαδέλφες, που βρήκαν το πορτοφόλι μου σε κεντρικό δρόμο των Χανίων, με μεγάλο χρηματικό ποσό, ταυτότητες, κάρτες κτλ, και άμεσα βρήκαν το τηλέφωνο μου για να μου το επιστρέψουν. Θέλω δημόσια να τις ευχαριστήσω και να τους πω ότι ο δρόμος γι' αυτά τα κορίτσια θα είναι γεμάτος ροδοπέταλα διότι στην εποχή μας το φιλότιμο, η παιδεία και η αξία σε κάνουν μοναδικό. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους γονείς που τα μεγάλωσαν!»

Πηγή:neakriti.gr


Πηγή: http://ift.tt/2gXV2FF
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top