ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Συντετριμμένη η οικογένεια της 18χρονης Emily Drouet που έβαλε τέλος στη ζωή της μετά την τελευταία επίθεση από έκρηξη ζήλειας του 21χρονου αγοριού της Angus Milligan.


Η φοιτήτρια Νομικής Emily Drouet έβαλε τέλος στη ζωή της 8 μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον σύντροφό της Angus Milligan στο πανεπιστήμιο. Της επιτέθηκε και την έπνιγε με τα χέρια του από ζήλεια. Η 18χρονη είχε ξεκινήσει τις σπουδές της στο τμήμα Νομικής του πανεπιστημίου του Αμπερντίν μόλις έξι μήνες νωρίτερα. Ο 21χρονος φοιτητής ψυχολογίας γλίτωσε τη φυλακή και καταδικάστηκε σε 12μηνη παρακολούθηση, ενώ υποχρεώνεται να εκτελέσει και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Οι γονείς της Emily, Fiona και Germain, δήλωσαν ότι ο 21χρονος εκμεταλλεύτηκε την αθωότητα και την καλοσύνη της και πως η "αφελής" κόρη τους ήταν θύμα λεκτικής, σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης για εβδομάδες πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

"Τον τελευταίο χρόνο προσπαθούσαμε να καταλάβουμε γιατί η αγαπημένη μας κόρη δεν είναι μαζί μας. Και τον τελευταίο χρόνο ο Angus Milligan έκανε ό,τι μπορούσε για να αρνηθεί την αλήθεια. Έπεσε η μάσκα του Angus Miller και αποκαλύφθηκε ως κακοποιός που έκλεψε τη ζωή της κόρης μας. Η Emily σπούδαζε Νομική επειδή πίστευε στη δικαιοσύνη και ήθελε να κάνει τη διαφορά. Σήμερα σηματοδοτεί την πρώτη της νομική νίκη. Καμία φράση του Angus Milligan δεν αντικατοπτρίζει το κακό που έχει προκαλέσει ούτε μπορεί να φέρει την Emily πίσω", τόνισε η μητέρα της πρόωρα χαμένης 18χρονης.

Ο 21χρονος Angus Milligan, όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο, επιτέθηκε στην Emily τον Μάρτιο του 2016 από ζήλεια. Το ζευγάρι είχε αρχίσει να βγαίνει όταν ήταν και οι δύο στο πρώτο τους εξάμηνο ένα χρόνο νωρίτερα. Η σχέση τους διαλύθηκε όταν είπαν στον 21χρονο πως η Emily ήταν άπιστη, με αποτέλεσμα να της επιτεθεί στους διαδρόμους της εστίας όπου είχαν και οι δύο δωμάτιο.


Μετά από 8 ημέρες η Emily έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο δωμάτιό της. Η οικογένειά της χαρακτήρισε τον Angus "ένα ζώο και εκφοβιστή" που κακοποιούσε αμείλικτα την κόρη τους συναισθηματικά, λεκτικά και ψυχολογικά σε τέτοιο βαθμό που δεν το άντεξε άλλο. "Τη χαστούκιζε αν αποφάσιζε ότι έλεγε ψέμματα για κάτι. Τη μια στιγμή της έλεγε ότι είναι το ομορφότερο κορίτσι και την αμέσως επόμενη στιγμή την έβριζε χυδαία", αποκάλυψε η μητέρα της 18χρονης.

Ο δικηγόρος του 21χρονου είπε στο δικαστήριο πως ο Angus εξοργίστηκε όταν διαπίστωσε πως η κοπέλα του είχε εμπλακεί σε σεξουαλική πράξη με συγγενικό του πρόσωπο και άνθρωπο από τον οικογενειακό του κύκλο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στην ακροαματική διαδικασία, η 18χρονη είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της στις 25 Φεβρουαρίου λέγοντας πως είχε κάνει τρίο, ονομάζοντας τους δύο άντρες. Είχε στείλει ένα ακόμα μήνυμα πως δεν ήθελε να το μάθει ο Angus, αλλά η φήμη διαδόθηκε στο πανεπιστήμιο και τα social media με αποτέλεσμα να το μάθει ο Angus.


Μετά από αυτό εμφανίστηκε στο δωμάτιό της και την έπιασε από τον λαιμό σε σημείο να την πνίξει, κάνοντάς τη να φοβάται για τη ζωή της. Μετά από 8 μέρες η 18χρονη αυτοκτόνησε στο δωμάτιό της. Η δικηγόρος του 21χρονου Susan Duff είπε ότι το ζευγάρι είχε λύσει τις διαφορές του, τονίζοντας πως ο πελάτης της δεν είχε συνειδητοποιήσει πως η 18χρονη θα έφτανε ποτέ στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή της. "Αν περνούσε από το μυαλό του δεν θα την είχε αφήσει μόνη της. Αυτό θα τον ακολουθεί για μια ζωή".

Από την άλλη πλευρά υπήρξαν ισχυρισμοί πως η 18χρονη είχε ενημερώσει φίλους της πως ο Angus προσπάθησε να την εμπλέξει σε τρίο και την εκβίαζε να κάνει έρωτα με έναν από τους συμπαίκτες του στην ομάδα ράγκμπι. "Η Emily δεν ήθελε να το κάνει καθώς θεωρούσε ότι την υποβάθμιζε". Τον περασμένο Μάιο είχε επισκεφθεί το γραφείο πρώτων βοηθειών στις εστίες ταραγμένη και με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει αν της είχε επιτεθεί ο Angus Milligan.

Η μητέρα της 18χρονης επέμεινε πως ο Angus Milligan της ζητούσε κατ' επανάληψη να κάνουν τρίο με έναν φίλο του και του είχε επανειλημμένα αρνηθεί. "Συνέβη τελικά αλλά όχι με τους όρους που ήθελε και η Emily ήταν πολύ μεθυσμένη για να θυμηθεί τη δραστηριότητα. Μπορούμε μόνο να αφηγηθούμε την ιστορία της Emily ώστε καμία άλλη γυναίκα να μην υποφέρει ξανά στα χέρια του Angus Milligan".


Πηγή: http://ift.tt/2uZqbeT
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top