ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

«Eίναι ερωτευμένος μαζί μου»; 4 σημάδια απαντούν στο αιώνιο ερώτημα...


Οι άντρες όπως πολύ καλά θα ξέρεις δεν είναι καθόλου καλοί στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Για αυτό...
και οι περισσότερες γυναίκες έρχονται πολύ συχνά αντιμέτωπες με το ερώτημα αν ο σύντροφος τους είναι ή όχι ερωτευμένος. Αυτό η σκέεψη έρχεται συνήθως στα πρώτα στάδια της σχέσης, αλλά μπορεί να κρατήσει και μήνες αν ο φίλος σου είναι εξαιρετικά λακωνικός και εσωστρεφής.

Κορίτσια υπάρχει ελπίδα. Ακόμα και αν το ταίρι σου δεν εκφράζει λεκτικά την αγάπη του για σένα, είναι σίγουρο πως αν είναι ερωτευμένος σου στέλνει σημάδια.
Χρυσός κανόνας: Αν δεν υπάρχουν ούτε τα παρακάτω σημάδια τότε καλύτερα να προχωρήσεις στον επόμενο.

Σου στέλνει ανόητα μηνύματα
Όταν αναφέρουμε ανόητα, εννοούμε μηνύματα που με την πρώτη ανάγνωση δεν σου δίνουν καμία πληροφορία. Και όσο πιο ανόητα ακούγονται τόσο πιο πολύ ερωτευμένος είναι. Για παράδειγμα αν σου έστειλε μήνυμα για να σου πει ότι είδε μια γάτα και σκέφτηκε ότι της μοιάζεις ή ότι είναι έξω με τους φίλους του και πίνει μοχίτο το πραγματικό μήνυμα είναι ότι σε σκέφτεται όπου και να είναι.

Σε παίρνει τηλέφωνο
Οι άντρες σηκώνουν το τηλέφωνο για τρεις λόγους. Για να μιλήσουν για δουλειά, για έκτακτα περιστατικά ή για να ακούσουν τη φωνή κάποιου. Αν λοιπόν δεν είσαι συνάδελφος ή τηλεφωνήτρια στην Άμεση Δράση τότε είναι η φωνή σου που θέλει να ακούσει. Και αυτό είναι πάντα αλάνθαστο σημάδι ενδιαφέροντος.

Ζητάει τη γνώμη σου για πολλά
“Τι να πάρω στον αδελφό μου για τα γενέθλια του”; “Ταιριάζει η μπλούζα αυτή με το παντελόνι”; Τέτοιου είδους ερωτήσεις κάνουν οι άντρες όταν τους έχουμε τρελάνει τις ορμόνες τους.

Ακούς τα φιλαράκια του να τον πειράζουν εξαιτίας σου
Κανείς δεν ξέρει τον αγαπημένο σου καλύτερα από τους κολλητούς του. Για αυτό πρόσεξε. Αν πουν ότι τελευταία δεν βγαίνει συχνά ή ότι σου κάνει όλα τα χατίρια δεν τον πειράζουν απλώς. Κάνουν απλώς εκτίμηση των αλλαγών του καλού σου, που εσύ μπορείς να μην είχες αντιληφθεί. Οπότε ευχαρίστησε τους μερικές φορές εκνετριστικούς φίλους του για το ότι σου αποκάλυψαν ότι εκείνος σε θέλει.


Πηγή: http://ift.tt/2vaxDY3
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top