ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Courtney Parker: Έχει χωρίσει ή όχι από τον Χρήστο Μάστορα;
Χωρισε τελικά ή όχι από τον Χρήστο Μάστορα.


Οι φήμες πως ο frontman από τις Melisses και η Courtney Parker τραβούν δρόμους χωριστούς οργιάζουν τους τελευταίους μήνες με τον τραγουδιστή και την χορεύτρια (και δασκάλα του So you think you can dance) να αποφεύγουν να δώσουν οποιοδήποτε στοιχεί στη δημοσιότητα. 

Το ζευγάρι, που από την αρχή δεν έκρυψε τη σχέση του, εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζει τις φήμες περί χωρισμού διατηρώντας σιγήν ιχθύος.

Τι ισχύει τελικά; «Όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου. 

Όταν είσαι μικρός και ερωτευμένος, θέλεις να πεις σε όλους για αυτό. Μεγαλώνοντας αλλάζεις. Έχω λάβει πολλά μηνύματα στα social media από φαν που ρωτούν λεπτομέρειες για τη σχέση μας. Έγινα το κορίτσι του Χρήστου Μάστορα και όχι η Courtney Parker. Είμαι η Courtney Parker και αυτή ήμουν και πριν γνωρίσω τον Χρήστο. 

Όλο αυτό δεν μας άρεσε και έτσι αποφασίσαμε να κρατάμε τη σχέση μας για εμάς» λέει και δηλώνει στο People πως είναι μαζί, διαψεύδοντας τις φήμες. «Όλα είναι καλά, απλά δεν θέλουμε να το συζητάμε».


Θέλει να γίνει μητέρα; «Απόλυτα. Ωστόσο, θεωρώ ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος γιατί είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου. 

Όταν είμαι έτοιμη να κάνω παιδί θα συμβεί. Είμαι 32 χρόνων και πολλοί μου λένε ότι τώρα είναι καλή στιγμή για να γίνω μητέρα, όμως έχω ζήσει το μεγάλωμα των δύο αδελφών μου και ξέρω τι θυσίες χρειάζεται για να γίνεις γονιός. 

Η μητέρα μου δεν δούλευε και είχα όλη την προσοχή της. Νιώθω ότι έγινα πιο δυνατός άνθρωπος επειδή ήταν πάντα διαθέσιμη για εμένα. Εγώ αυτή τη στιγμή δουλεύω νύχτα. 

Πώς γίνεται να λείπω όλο το βράδυ και να έχω μωρό; Θα μπορούσα αν άφηνα την καριέρα μου για ένα χρόνο. Όμως εγώ που τραγουδάω μόνο στα αγγλικά δεν μπορώ απλά να εξαφανιστώ».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί


Πηγή: http://ift.tt/2t1aemq
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top