ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας πλούσιος Ρώσος επισκέφτηκε την Κρήτη για τις διακοπές του με τη σύζυγο του, τα τρία παιδιά του και την...

ερωμένη του, με την οποία μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο!

Τα παιδιά του, είχε ζητήσει ο ίδιος, να μένουν σε δωμάτια με την νταντά τους και εκείνος έμενε στον ίδιο χώρο με τη γυναίκα και τη φίλη του!

Αυτή είναι μια μόνο από τις πιπεράτες ιστορίες που αφηγούνται ξενοδόχοι του Ηρακλείου στην "Πατρίς", μέσα από τη συναστροφή τους με τους χιλιάδες επισκέπτες που υποδέχονται.

Μια ακόμη περιεργη ιστορία είναι αυτή που αφηγείται ένας ακόμη ξενοδόχος και αφορά τις διακοπές μιας γυναίκας, η οποία τις συνέχισε, αν και ο σύζυγος της πνίγηκε στη διάρκεια της παραμονής τους στο Ηρακλειο! Ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν πολλά χρονια.

"Το ζευγάρι είχε έρθει για διακοπές, ο σύζυγος πνίγηκε και η σύζυγος τον έβαλε στο ψυγείο του νεκροτομείου και συνέχισε τα μπάνια της. Όταν τελείωσαν οι μέρες, πήρε το νεκρό σύζυγο της στο αεροπλάνο και έφυγε"

Πρώτα η φίλη μετά η οικογένεια

Μια ακόμη ερωτική ιστορία σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Ο σύζυγος πήγε για διακοπές με τη... φίλη του και όταν τελείωσε τις διακοπές του, επέστρεψε στη χώρα του, αλλά για λίγο. Δύο μήνες μετά πήγε στο ίδιο ξενοδοχείο με την οικογένεια του!


Πηγή: http://ift.tt/2tf9A9U
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top