ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Από την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι εώς την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί και η ιστορία με τους αρχηγούς.



Μάλιστα όπως προκύπτει ο Μπέσνικ Χάσι είχε κάνει μία συζήτηση με τους Αλμπέρτο Μποτία, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Κώστα Φορτούνη στο περιθώριο μίας προπόνησης στο Γκενκ.

Μάλιστα, η πληροφόρηση που υπήρχε τότε ήταν ότι η συγκεκριμένη συζήτηση δεν είχε περιεχόμενο κάποια άσκηση τακτικής ή κάτι που να αφορούσε την προπόνηση.

Έτσι πιθανολογείται ότι αφορούσε τα περιβραχιόνια. Είχε ακουστεί, χωρίς να επιβεβαιωθεί πάντως, ότι ο Μποτία ούτως ή άλλως αν μείνει θα είναι στους αρχηγούς και πώς το περιβραχιόνιο θα περνούσε και στα μπράτσα των Ομάρ και Φορτούνη.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι ότι ο Μπέσνικ Χάσι έχει λόγο και στην ιστορία με τα περιβραχιόνια. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι οι Μποτία (αν μείνει), Ελαμπντελαουί και Φορτούνης θα είναι στην τριάδα των αρχηγών. Και από πίσω, μπορεί να δούμε τον Καπίνο ή τον Σεμπά...

Να τονιστεί πως σε λίγες μέρες θα γνωστοποιηθεί αν τελικά σε αυτή την τριάδα (Μποτία, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί) θα καταλήξει ο Χάσι για την τριάδα των αρχηγών.


Πηγή: http://ift.tt/2usvB4T
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top