ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το ίδιο σκηνικό που επαναλαμβάνεται την τελευταία πενταετία έζησαν οι κάτοικοι και οι τουρίστες της Μυκόνου χθες μέχρι τα ξημερώματα
. Άψογα στημμένη η συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι στην εξέδρα γνωστού μαγαζιού που είχε στηθεί στην παραλία της Ψαρρούς με καλό ήχο και πολύ προσεγμένο φωτισμό. Μόνο που όλα αυτά αφορούσαν μόνο τους Άραβες μεγιστάνες που κατέλαβαν όλη την πρώτη σειρά των τραπεζιών και ξεκίνησαν τους συναγωνισμούς με τις σαμπάνιες και τις πανάκριβες βότκες. Αντίθετα οι λίγες παρέες Ιταλών κοσμικών που παρακολούθησαν το event ήταν σαφώς πιο κόσμιες και μετρημένες. Οι Έλληνες κάποιοι εκ των οποίων «ζουν» κάθε καλοκαίρι για το συγκεκριμένο check in έστω και αν ο Ρέμος φαίνεται με «κυάλι» στιμώχτηκαν πίσω. Άλλωστε η συγκεκριμένη βραδιά δεν επιτρέπει τζαμπατζίδες και μαϊντανούς μιας και προέχει το μαγαζί να βγάλει λεφτά.

Όσοι για τα πραγματικά money της Ελλάδα – old και new – παρακολούθησαν την συναυλία από τα σκάφη τους και από απόσταση ασφαλείας. Άλλωστε όπως ακούστηκε χθες τα ξημερώματα από εκκεντρικό κοσμικό στο κατάστρωμα σκάφους: «Με το ποσό αυτό το Χειμώνα δεν κλείνω μόνο τραπέζι αλλά όλη την πρώτη σειρά και πετάω και όλα τα λουλούδια του μαγαζιού».

Οι Ελληνίδες συνοδοί πολυτελείας προκειμένου να μην φάνε το «κράξιμο» προηγούμενων χρονιών ήταν και αυτές μαζεμένες. Είτε πάνω στα σκάφη κρατώντας παρέα στους ηλικιωμένους κυρίους είτε στα πίσω τραπέζια ανά τετράδες περιμένοντας να τις «φορτώσουν» οι Άραβες τα ξημερώματα για τα σκάφη και τα ξενοδοχεία.

Τώρα όσον αφορά στην παρουσία Ελληνικής showbiz: Κωνσταντίνος Αργυρός με φιλική του παρέα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Υβόννη Μπόσνιακ με την αδελφή της Κατερίνα και την Τουρκάλα επώνυμη Ζευνέπ (φίλη του Ρέμου και της Υβόννης) αλλά και Πηγή Δεβετζή πλήρως παραμορφωμένη από τα φίλτρα που χρησιμοποίησε στις φωτογραφίες.

* Ρε Πηγή, πού βρήκες αυτό το φίλτρο κι έγινες τόσο κουκλάρα;






nassos blog


Πηγή: http://ift.tt/2tSfw8P
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top