ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα το τελευταίο φιλικό στο Βέλγιο, με τους Πειραιώτες να μην είναι τόσο καλοί όσο στα προηγούμενα. Άρεσαν Φορτούνης, Ρομαό, Σιώπης, σε…
ρηχά νερά Οφόε- Καρσελά.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στο Βέλγιο κόντρα στη Λόκερεν, όπου οι Πειραιώτες σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους, δεν ήταν ούτε τόσο δημιουργικοί από τη μεσαία γραμμή και μπροστά ούτε και τόσο αποτελεσματικοί. Μάλιστα, δέχθηκαν και κάποιες φάσεις στην άμυνα και χρειάστηκε στο πρώτο ημίχρονο να… καθαρίσει ο εξαιρετικός Ρομαό και στο δεύτερο ο Καπίνος.

Καλό ματς έκαναν επίσης ο Κούτρης, με τον Σιώπη και τον Φορτούνη, σε αντίθεση με τον Σισέ που τα… άκουσε πολλές φορές από τον Μπέσνικ Χάσι, ενώ σε «ρηχά νερά» κινήθηκαν οι Οφοέ και Καρσελά. Δραστήριος ήταν ο Εμενίκε, που έψαξε το γκολ με κάποια σουτ, αλλά έδειξε να μην είναι ακόμα έτοιμος.

Οι φωνές του Χάσι στην άμυνα και τα «μπράβο» στο κέντρο – Πινελιά από Καρσελά

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους, παρατάχθηκε με το 4-2-3-1 και τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρη στην άμυνα και τους Σιώπη – Οφόε και Φορτούνη στη μεσαία γραμμή. Στα άκρα ήταν οι Καρσελά – Μάριν και μόνος του στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν πολλά τρεξίματα από τα πρώτα λεπτά, κυνηγούσαν όλες τις φάσεις, όμως δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, καθώς υπήρχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Οι Καρσελά και Οφόε ήταν εκτός παιχνιδιού, παίρνοντας ελάχιστα την μπάλα στα πόδια τους, σε αντίθεση με τον Φορτούνη που ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και αποτελεσματικός στις πάσες του. Εξαιρετικοί και με φοβερές δυνάμεις ήταν οι Σιώπης – Ρομαό, με τον τελευταίο να διορθώνει δύο-τρεις φορές τα λάθη στην άμυνα, κυρίως από τον νεαρό Σισέ, ο οποίος μάλιστα τα… άκουσε κιόλας από τον Χάσι για τις λάθος μεταβιβάσεις του.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστική κομμάτι, ο Ολυμπιακός απείλησε σοβαρά για πρώτη φορά στο 20ο λεπτό, όταν το σουτ του Ανσαριφάρντ εντός περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά και έξι λεπτά αργότερα, όταν ο εξαιρετικός Κούτρης με σέντρα βρήκε το κεφάλι του Ιρανού, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Έτσι λοιπόν, το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ, αν και θα μπορούσε στις καθυστερήσεις ο Καρσελά να… γράψει το πρώτο του γκολ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών με εξαιρετική ντρίπλα απέφυγε τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή της Λόκερεν, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε τετ α τετ από πλάγια θέση.

Η φοβερή συνεργασία με Οφόε, ο δραστήριος Εμενίκε και ο εντυπωσιακός Καπίνο

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπέσνικ Χάσι προχώρησε σε μία αλλαγή, καθώς έριξε στο παιχνίδι τον Πάρντο αντί του Καρσελά, ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση την εντυπωσιακή φάση που δημιούργησε στο φινάλε του ημιχρόνου.

Από τα πρώτα λεπτά οι Πειραιώτες ήταν δραστήριοι και στο 55’ προσπάθησαν να πετύχουν ένα πολύ όμορφο γκολ, μετά από εξαιρετική συνεργασία. Ο Σιώπης έβγαλε την κάθετη, ο Οφόε άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για τον Ομάρ, ο οποίος γύρισε στον Ανσαριφάρντ, αλλά ο Ιρανός δεν πλάσαρε καλά και ο Ντε Βολφ απέκρουσε. Αυτή ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού, πριν τις πρώτες αλλαγές. Στο 60’ πέρασαν στο παιχνίδι οι Νικολάου, Φιγκέιρας και Εμενίκε, αντί των Οφόε, Ανσαριφάρντ και Κούτρη.

Όπως ήταν λογικό, το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στον Εμενίκε, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, επιχείρησε και κάποια σουτ, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Έτσι λοιπόν, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την βοήθεια φυσικά του εξαιρετικού και σήμερα Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χρειάστηκε δύο φορές μετά το 80’ να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις για να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Ολυμπιακός: Καπίνο - Ελαμπντελαουί, Σισέ, Ρομαό, Κούτρης (61' Φιγκέιρας) - Σιώπης (80' Ανδρούτσος), Οφόε (61' Νικολάου) - Καρσελά (46' Πάρντο), Φορτούνης (80' Σεμπά), Μάριν  - Ανσαριφάρντ (61' Εμενίκε).

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2v3I2Br
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top