ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν λέει να κοπάσει ο ντόρος γύρω από την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με τις δύο αθλήτριες του body building, την Ελληνίδα Βασιλική Αγιαννοπούλου και την Κύπρια Marierose Tarkmanian και ειδικά αφότου τα προσωπικά τους μηνύματα βγήκαν στη δημοσιότητα, καθώς η Ελληνίδα, "ξαναχτυπά", ενώ έχει φτάσει στην Κύπρο!


Την ώρα που διέρρευσαν στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστελνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Κύπρια φημολογούμενη σύντροφό του, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία πλέον αποχώρησε από την ομάδα της με προπονητή τον Γιάννη Βασάλο, πατέρα του Κωνσταντίνου, πήρε το αεροπλάνο και κατέβηκε στην Κύπρο... με πολλούς αρχικά να εικάζουν ότι ο λόγος της επίσκεψης είναι να συναντηθεί με την Κύπρια πρώην αντίζηλό της, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν...

Η αλήθεια όμως στο τέλος πάντα "λάμπει" και από ότι προκύπτει κατέβηκε στην Κύπρο προκειμένου να συναντήσει τον νέο της προπονητή, ο οποίος θα είναι Κύπριος. Η ίδια μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας και φωτογραφία στην ανάρτησή της στο facebook γράφοντας τα παρακάτω λόγια προβαίνοντας σε ξεκαθαρίσματα προς όποιους κακόβουλους:

"Κάνω αυτή τη δημοσίευση για ένα και μόνο λόγο προσπαθώντας να αποφύγω τις οποίες κακεντρεχής εξελίξεις και σχόλια από τους γνωστούς καλοθελητές … έχω να πω ότι ο κύριος δίπλα μου Κωνσταντίνος Κούτρας είναι ο καινούργιος μου προπονητής και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα μας το βράδυ που βγήκαμε στην Λάρνακα ήμασταν μεγάλη παρέα μέσα σε αυτούς όλους και η γυναίκα του Κωνσταντίνου και καλή μου φίλη Μαρία Κωνσταντίνου!! Εμείς όλοι λοιπόν είμαστε φίλοι κ ομάδα εκτιμούμε κ σεβόμαστε ο ένας τον άλλο !!! Είμαι σαφής νομίζω εεε και ξεκάθαρη στον κόσμο άλλωστε οι καθαρές εξηγήσεις κάνουν και καλού φίλους όπως λέει ο σοφός λαός !! Άντε την καλησπέρα μου !!!!!".
Πηγή: newsit.com.cy


Πηγή: http://ift.tt/2uRhhQJ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top