ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ντροπή, αποτροπιασμό και εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, προκαλεί ένα βίντεο το όποιο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 


Ένας άντρας σπρώχνει και χτυπάει με απίστευτη αγριότητα την ανυπεράσπιστη γυναίκα του στις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, πριν την έναρξη της συναυλίας του ΣΚΑΪ, «Όλοι μαζί μπορούμε».

Μάλιστα, σύμφωνα με τη νεαρή που ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο στο προφίλ της στο facebook μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα ήταν και τα ανήλικα παιδιά τους. Η σύζυγός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά αυτός την έσπρωξε με δύναμη, την έριξε κάτω στα σκαλιά και στη συνέχεια τη χαστούκισε.

Όσοι ήταν εκεί τον γιούχαραν και ζήτησαν την παρέμβαση ενός σεκιούριτι, ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται και κάθισε κανονικά στη θέση του για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Μόνο για μερικά λεπτά όμως, αφού στη συνέχεια ο "τζάμπα μάγκας" κινήθηκε εναντίον κάποιου άλλου θεατή, ο οποίος τον γιούχαρε. Και μετά ακολούθησε το χάος. Η οργή όσων ήταν στο σημείο ξεχείλιζε και του επιτέθηκαν αρκετοί. Τελικά ο νταής αποχώρησε μόνος του με σκισμένη την μπλούζα του.



Πηγή: http://ift.tt/2uVS5Zk
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top