ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τεράστιες καταστροφές στη Χαλκιδική – Άνοιξε η γη και «κατάπιε» αυτοκίνητα
Όπως ανέφερε ο κ. Στεργιάδης, προσωπικό με μηχανήματα εργαζόταν μέχρι τις 10 το βράδυ χτες, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο της Σιθωνίας. «Δουλεύαμε στη Βουρβουρού, τη Συκιά και στον Αρμενιστή. 

Οι δρόμοι έχουν ανοίξει, θα γίνουν και οι σχετικοί έλεγχοι των μηχανικών. Σήμερα, από πολύ νωρίς το πρωί, κάνουμε όλη τη διαδρομή στο δεύτερο πόδι για έναν επανέλεγχο».
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι έχουν ήδη αποσταλεί τα έγγραφα με το αίτημα κήρυξης του Δήμου Σιθωνίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στο αρμόδιο υπουργείο και «αναμένεται εντός της ημέρας η απάντηση».
Υπενθυμίζεται ότι χτες (Δευτέρα) σφοδρή κακοκαιρία έπληξε τη Χαλκιδική και κυρίως τον Δήμο Σιθωνίας, όπου -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας- σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημίες σε κατοικίες, τουριστικές επιχειρήσεις και αυτοκίνητα ειδικότερα στην Τορώνη, το Πόρτο-Κουφό και τη Συκιά.
«Από την πρώτη στιγμή ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Ιωάννης Γιώργος, ενημερωνόταν για την εξέλιξη του φαινομένου, έχοντας συνεχή επικοινωνία με στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (ΠΕΧ), της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Δήμου Σιθωνίας. Κλιμάκια της Π.Ε.Χ. ξεκίνησαν την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο και τις επιχειρήσεις των πληγεισών περιοχών. 
Τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της Χαλκιδικής πρέπει να γνωρίζουν ότι η κίνηση σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Νομού διεξάγεται κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.


Πηγή: http://ift.tt/2tfRn7M
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top