ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουλίου περίπου στις
01:00 κάτοικος του χωριού Αραχάβη, που βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας, σκότωσε σε κεντρικό σημείο του οικισμού έξω από το σούπερ μάρκετ «Ντιέλας» έναν αδέσποτο σκύλο, πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Για το έγκλημα ενημερώθηκε η Αστυνομία και το πτώμα του ζώου μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Μάριου Ανθή εντούτοις κάτοικοι της περιοχής εξήγησαν στο www.zoosos.gr πως ενώ όλη η Κέρκυρα έχει μάθει το όνομα του δράστη κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν τον καταγγέλλει στην Αστυνομία αν και αστυνομικοί από το Α.Τ. Καρουσάδων πήγαν επί τόπου.

Μάλιστα λέγεται ότι ο δράστης εκτέλεσε το ζώο γιατί όπως είπε του σκότωσε τα ελάφια που εξέτρεφε στην φάρμα του και αυτοί που τον είδαν να δολοφονεί το σκυλί, αλλά δεν τον καταγγέλλουν τις αρχές, λένε ότι έφτασε στο σημείο όπου στεκόταν το αδέσποτο με το λευκό στέισον βάγκον Ι.Χ. του το οποίο έχει συνήθως σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.
Αλήθεια οι αστυνομικοί γιατί δεν αναζητούν τα βίντεο από τις κάμερες των καταστημάτων της περιοχής ώστε να βρουν τα στοιχεία που χρειάζονται για να οδηγηθεί ο δολοφόνος του ζώου στη Δικαιοσύνη;


Πηγή: http://ift.tt/2u6Vhzw
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top