ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ισόπαλο
(1-1) το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού ενόψει Παρτιζάν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες είχαν καλή ανάπτυξη, αλλά «πλήρώσαν» το λάθος του Σισέ. Ισοφάρισε ο Καρσελά!

Με την ισοπαλία με σκορ 1-1 ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία για τα δύο παιχνίδια με την Παρτιζάν, για τα προκριματικά του Γ’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα και έψαξαν το γκολ, όμως δεν το… βρήκαν λόγω και του φανερά ανέτοιμου ακόμα Εμενίκε.

Τελικά, δέχθηκαν κιόλας τέρμα στο 29’, όταν ο Σισέ έχασε τον Μανιά, που με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η απάντηση ήρθε με εξαιρετική εκτέλεση του Καρσελά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Ολυμπιακός φανερά έριξε ρυθμούς.

Ο Μπέσνικ Χάσι έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, όπως δήλωσε και ο ίδιος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και πλέον ψάχνει τρόπο πως θα μετουσιωθούν η κατοχή της μπάλας και οι ευκαιρίες σε γκολ, αλλά και πως θα βρει «ασφάλεια» στα μετόπισθεν, αφού ο Βούκοβιτς ψάχνει παρτερνέρ, με τον Σισέ να μην… πατάει ακόμα καλά.

Καλή κυκλοφορία, ωραία μπάλα, πρόβλημα στην άμυνα…

Ο Μπέσνικ Χάσι πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει των αναμετρήσεων με την Παρτιζάν, παρουσίασε την ομάδα του με κάποιες εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έδωσε φανέλα βασικού στους Βούκοβιτς – Σισέ, αλλά και στους Πάρντο – Εμενίκε, οι οποίοι πήραν την ευκαιρία τους για να δείξουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Οι Πειραιώτες πάντως ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κλείνοντας στο μισό γήπεδο τον Αστέρα Τρίπολης, κατάφερε να κυκλοφορήσουν εξαιρετικά την μπάλα, αλλά και να απειλήσουν. Στη μεσαία γραμμή οι Ρομαό – Οφόε κάλυπταν όλους τους χώρους και μοίραζαν το παιχνίδι, οι Κούτρης – Ομάρ έτρεχαν πάνω – κάτω την πλευρά, ενώ οι Πάρντο, Μάριν και Φορτούνης, προσπαθούσαν είτε να πατήσουν περιοχή είτε να βρουν τον Εμενίκε.

Ο Νιγηριανός μάλιστα, μόλις στο 9’ θα μπορούσε να είχε ανοίξει λογαριασμό, όταν ολομόναχος δεν σκόραρε με το κεφάλι μετά από σέντρα του Μάριν, ενώ στο 15’ ήταν η σειρά του Ρομάο να στείλει την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια, επίσης με το κεφάλι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 25’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Οφόε σούταρε από εξαιρετική θέση, αλλά ο Αθανασιάδης έπεσε και απέκρουσε

Τελικά, αυτοί που βρήκαν δίχτυα ήταν οι Αρκάδες στη μία και μοναδική τους ευκαιρία στο ματς. Στο 29’ μετά από εξαιρετική σέντρα του Καλτσά και λάθος τοποθέτηση του Σισέ, ο Μανιάς με κεφαλιά έκανε το 0-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρότι ο Ολυμπιακός πίεσε στο τελευταίο τέταρτο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 35’, με την ατομική ενέργεια και το σουτ του Πάρντο που έδιωξε ωραία ο Αθνασιάδης.

Η ποιότητα του Καρσελά και ο νέος ρόλος του Ρομαό

Στο β' ημίχρονο ο Μπέσνικ Χάσι προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές περνώντας στο ματς τους Καρσελά, Ανσαριφάρντ, Νικολάου και Μαρτίνς, αλλά και ο Στάικος Βεργέτης από την πλευρά του διαφοροποίησε όλη την ενδεκάδα, αφού ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του και ήθελε να τεστάρει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του.  Οι πολλές αλλαγές χάλασαν τον ρυθμό και όπως ήταν αναμενόμενο, το ματς που είδαμε δεν ήταν τόσο καλό όσο στο πρώτο 45λεπτο.

Οι Πειραιώτες πάντως προσπάθησαν με τους Φορτούνη και Μάριν να βρουν το γκολ το οποίο τελικά και ήρθε στο 56’ με εξαιρετικό πλασέ του Καρσελά στην κίνηση, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί ωραία σέντρα του Κούτρη και λάθος διώξιμο στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Από το 1-1 και μετά οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή, έπαιζαν ψηλά, όμως δεν απειλούσαν ιδιαίτερα, σε αντίθεση με τον Αστέρα που προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, όμως ο Ρομαό που είχε γυρίσει σε ρόλο στόπερ, ήταν πάντα στην θέση του. Το δυσάρεστο για τον Μπέσνικ Χάσι ήταν το πρόβλημα τραυματισμού του Ομάρ, το οποίο τον ανάγκασε να περάσει εκτός γηπέδου στο 71’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Kαπίνο, Ελαμπντελαουί (72' Φιγκέιρας), Σισέ (46' Νικολάου), Βούκοβιτς (46' Μαρτίνς), Κούτρης (86' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό, Οφόε (77' Σιώπης), Φορτούνης (89' Μανθάτης), Πάρντο (46' Καρσελά), Μάριν (68' Σεμπά), Εμενίκε (46' Ανσαριφάρντ)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Ρόμπερτ, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μαντίντα, Καλτσάς, Μάσα, Μανιάς

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσίφτσης, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Γκοντό, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Ντουντού, Τσιλιανίδης, Χασάν, Τσανγκ


Πηγή: http://ift.tt/2u9zHMv
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top