ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένα φρικιαστικό θέαμα αντίκρισαν χθες το βράδυ οι αστυνομικοί υπάλληλοι του Α.Τ. Αλυκών, όταν μπαίνοντας σε σπίτι του χωριού 'Αγιος Δημήτρης, αντίκρισαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. 


Όλα ξεκίνησαν...από τηλεφώνημα γειτόνων, ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στο συγκεκριμένο σπίτι. Όταν έφτασαν εκεί η έντονη δυσοσμία τους ανάγκασε να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στην οικεία, όπου βρήκαν το άψυχο σώμα ενός 55χρονου, Βουλγαρικής καταγωγής, σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και από εκεί στην Πάτρα προκειμένου να υποβληθεί στη νεκροψία - νεκροτομή η οποία έχει ήδη διαταχθεί.

Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του τουρίστα
Ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου, θα παρουσιαστούν σήμερα, οι 8 συλληφθέντες για το θάνατο του 23χρονου Bekeri Henderson, ώστε να απολογηθούν. Οι 8 συλληφθέντες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του νεαρού Αμερικάνου. Το οπτικόακουστικό υλικό που έχουν στην διάθεση τους οι αρχές του από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του μαγαζιού που άρχισε η φασαρία αλλά και βίντεο από την καταδίωξη στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου, ρίχνουν άπλετο φως στην υπόθεση καθώς φαίνονται καθαρά οι δράστες όπως και τι χτυπήματα επέφεραν στο θύμα.

newsit.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tJ6ojG
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top