ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτή την φωτογραφία θέλει να την εξαφανίσει από προσώπου γης
! Αναμφίβολα η Ελένη Μενεγάκη είναι το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο της ελληνικής showbiz, με τους παπαράτσι να καραδοκούν σε κάθε της βήμα. Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για το ταμπεραμέντο της, αλλά και την απαράμιλλη ομορφιά της. Μπορεί αρκετές φορές να την έχουμε δει να κυκλοφορεί έξω απεριποίητη, χωρίς καθόλου μακιγιάζ και με βρεγμένα μαλλιά, όμως ελάχιστοι είναι εκείνοι που θυμούνται το πως κυκλοφορούσε στην αρχή τις καριέρας της.

Στα πρώτα της βήματα η Ελένη είχε ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ. Το έντονο βάψιμο, τα προκλητικά της ρούχα ήταν στην καθημερινότητά της. Μάλιστα, όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, η παρουσιάστρια είχε έντονο πρόβλημα με την τριχοφυΐα της, κάτι βέβαια που φρόντισε να διορθώσει στην πορεία. (Δείτε εδώ τα ενσταντανέ που θέλει να κάψει).
Έτσι μπορεί σήμερα να έχει μάθει να βάφεται και να ντύνεται σωστά, όμως στο παρελθόν δεν είχε διστάζει να εμφανιστεί στα μπουζούκια ακόμη και με τις ζαρτιέρες της. Το ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει σήμερα το Youweekly.gr, δείχνει μια Ελένη εντελώς διαφορετική. Ο φωτογραφικός φακός την είχε συλλάβει σε ένα κάθε άλλο παρά κολακευτικό ενσταντανέ που τη δείχνει να καπνίζει, με τα εσώρουχό της να βγάζει μάτι. Δείτε παρακάτω την φωτογραφία και θα καταλάβετε.


Πηγή: http://ift.tt/2eMdMHs
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top