ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό για έναν ιδιοκτήτη κινητού, όταν αντιμετωπίζει μία γρατσουνισμένη οθόνη
(εκτός από μια ραγισμένη οθόνη). Είναι πάντα μία θλιβερή μέρα όταν μία νέα γρατσουνιά προστίθεται στην οθόνη του κινητού σου – είναι λες και από την στιγμή της πρώτης γρατσουνιάς, αυτό συμβαίνει…
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό για έναν ιδιοκτήτη κινητού, όταν αντιμετωπίζει μία γρατσουνισμένη οθόνη (εκτός από μια ραγισμένη οθόνη). Είναι πάντα μία θλιβερή μέρα όταν μία νέα γρατσουνιά προστίθεται στην οθόνη του κινητού σου – είναι λες και από την στιγμή της πρώτης γρατσουνιάς, αυτό συμβαίνει συνέχεια. Όσο προσεκτικοί και αν είστε, δεν μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις μικρές ενοχλητικές γρατσουνιές.
Από το να σας πέσει ξαφνικά στο πάτωμα, μέχρι το γρατσούνισμα από κλειδί μέσα στην τσάντα σας, υπάρχουν άπειρες πιθανότητες να το γρατσουνίσεις ΠΑΝΤΟΥ.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ζεις με γρατσουνισμένο τηλέφωνο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν απίστευτα εύκολοι τρόποι να αφαιρέσεις τις γρατσουνιές από την οθόνη του κινητού σου χρησιμοποιώντας αντικείμενα που έχεις ήδη στην κουζίνα σου! Αυτό που χρειάζεσαι είναι σόδα, νερό και ένα καθαριστικό πανί. Ξεκινήστε αναμειγνύοντας νερό με μαγειρική σόδα έτσι ώστε να σχηματιστεί μία πάστα, και μετά χρησιμοποιείστε ένα καθαριστικό πανί και τρίψτε το μείγμα σε κυκλικές κινήσεις πάνω στην οθόνη του κινητού σου. Καθαρίστε το και ορίστε! Το τηλέφωνο σας θα καθαρίσει τελείως από τις γρατσουνιές.


Πηγή: http://ift.tt/2uH3UFc
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top