ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν είναι κρυψίνους και αφήνει να γίνουν γνωστά για τη ζωή του μόνο όσα εκείνος θέλει...



Ωστόσο κάποια ρωσικά ΜΜΕ αποφάσισαν να φέρουν στο φως ένα από τα πολλά μυστικά του. Έτσι λοιπόν για να ενισχύσει την υγεία του όπως αναφέρουν κάνει μπάνιο σε αίμα από κέρατα ελαφιού Μαράλ. Για το λόγο αυτό επισκέπτεται την περιοχή των βουνών Αλτάι. Πρόκειται για μία αρχαία πρακτική η οποία φέρεται να ενισχύει την υγεία αλλά και τη σεξουαλική ικανότητα στους άνδρες.



Η πρακτική έχει προκαλέσει την οργή υπέρμαχων των δικαιωμάτων των ζώων που έχουν καταδικάσει την βάρβαρη πρακτική καθώς τα κέρατα πριονίζονται χωρίς αναισθητικό για να βγει το αίμα. Ο 64χρονος Πούτιν άρχισε να ρωτά για τον τρόπο αυτό θεραπείας πριν από μία δεκαετία ενώ οπαδός της πρακτικής αυτής φέρεται να είναι και ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντεβέντεφ. Μάλιστα φέρεται να συμβουλεύτηκε έναν από τους ειδικούς αιματολόγους τον Αλεξάντερ Ζούικοφ. Μάλιστα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρεται να μύησε στην πρακτική αυτή και τον  Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατά την επίσκεψή τους στη Σιβηρία το 2015. Κάποιοι μάλιστα Ρώσοι προτιμούν  να πίνουν το αίμα όπως η παρουσιάστρια της τηλεόρασης Λένα Λένινα.

Στην ιστορία έχει μείνει η κόμισα Μπάθορι η οποία έκανε μπάνιο με αίμα νεαρών κοριτσιών το οποίο πίστευε ότι θα της χαρίσει τη νεότητα ενώ και ο βασιλιάς της Ιάκωβος ο πρώτος της Αγγλίας έκανε μπάνιο σε αίμα ζώων.



Πηγή: http://ift.tt/2vjIV9k
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top