ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μεγάλη ανησυχία και ερωτήματα προκαλεί ένα ασυνήθιστο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Λουτράκι του Δήμου Βιάννου, καθώς όλοι οι κάτοικοί του, έσπευσαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Το θέμα αποκάλυψε εκπομπή στο Ράδιο Κρήτη, όπου ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός, σημειώνοντας ότι οι πρώτες υποψίες πέφτουν στο νερό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr. Όπως είπε ο κ. Μπαριτάκης έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δήμου, δηλαδή έλεγχος στις δεξαμενές όπου δεν διαπιστώθηκε δολιοφθορά, αλλά και χλωρίωση του δικτύου, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αναλύσεων, που θα δώσουν απαντήσεις. Ωστόσο αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, τι ευθύνεται για τη γαστρεντερίτιδα.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Βιάννου Σπύρος Βουτουθιανάκης επιβεβαίωσε ότι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής μεταφέρθηκαν περίπου 30 κάτοικοι ανάμεσά τους και παιδιά και μάλιστα τα πρώτα περιστατικά δημοτών με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας εμφανίστηκαν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

enikos.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uuYPQU
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top