ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η νεαρή αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε ο τσακωμός που κατέληξε σε τραγωδία...


Μια νεαρή κοπέλα ήταν όπως όλα δείχνουν η αφορμή για να ξεκινήσει ο καυγάς μέσα σε κλαμπ του Λαγανά στη Ζάκυνθο, μεταξύ του Αμερικανού Μπάκαρι Χέντερσον και της παρέας των Σέρβων, που είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό και τον θάνατο του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα.

Ο Μπάκαρι πέθανε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από τα χτυπήματα που του κατάφεραν εννέα άτομα που έπεσαν πάνω του.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους, είναι και ένας 34χρονος Έλληνας μπάρμαν, μαζί με τον υπεύθυνο ασφαλείας του μαγαζιού, ο οποίος κατάγεται από τη Σερβία.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η νεαρή κοπέλα η οποία φέρεται ως «αιτία» του άγριου φονικού, έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή της, και αναφέρθηκε στη μοιραία selfie το βράδυ του φόνου:

«Ένας Σέρβος που διασκέδαζε δίπλα μας, με πλησίασε και μου είπε: Υπάρχουν τόσοι Σέρβοι εδώ στο μπαρ, γιατί μιλάς με έναν μαύρο; Εγώ τον αγνόησα αλλά ο Μπακαρι μίλησε με τον Σέρβο. Δε θυμάμαι τι είπαν. Τότε ο Σέρβος γύρισε και έδωσε ένα χαστούκι στο Μπακάρι, ο οποίος μετά χτύπησε με ένα μπουκάλι μπύρας τον Σέρβο στο κεφάλι» κατέθεσε στις αρχές η κοπέλα.

Η 26χρονη Σέρβα, ονόματι Ντανίτσα, παρά τους αρχικούς της δισταγμούς να προβεί σε αποκαλύψεις καταθέτοντας στην Αστυνομία, φαίνεται να κρατά το κλειδί του μυστηρίου για το ποιοι ήταν οι αληθινοί φονιάδες του άτυχου Αμερικανού.

Από τη μαρτυρία της νεαρής γυναίκας προσπαθούν οι Αρχές να εξιχνιάσουν τον βάρβαρο και ειδεχθή φόνο του 22χρονου Αμερικανού Μπάκαρι Χέντερσον στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Δείτε την κοπέλα που έγινε άθελά της η αιτία της τραγωδίας:




Πηγή: http://ift.tt/2uynhAs
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top