ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έσφαξε την κόρη του γιατί έκανε σχέση με μουσουλμάνο
Νεκρή από το χέρι του ίδιου της του πατέρα
έπεσε η 17χρονη Henriette Karra μέσα στο σπίτι της στο Ισραήλ, καθώς εκείνος δεν μπορούσε να δεχθεί το δεσμό της με έναν φυλακισμένο μουσουλμάνο.
Η Henriette βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της οικογένειας με αρκετές μαχαιριές στο λαιμό.
Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της, τον θείο της και τη μητέρα της για το σχεδιασμό της δολοφονίας της 17χρονης, καθώς όπως έγινε γνωστό τον τελευταίο καιρό ήταν έντονοι οι καυγάδες μαζί της για το δεσμό που διατηρούσε με έναν μουσουλμάνο που βρισκόταν στη φυλακή.
Μάλιστα ο πατέρας της Henriette δεν μπορούσε να αποδεχθεί με τίποτα την απόφαση της κόρης του να ασπαστεί το Ισλάμ μετά την αποφυλάκιση του καλού της με αποτέλεσμα εκείνη λίγες εβδομάδες πριν από τη δολοφονία της να έχει φύγει από το σπίτι μετά από έναν έντονο καυγά κατά τη διάρκεια του οποίου ο πατέρας της την χτύπησε άσχημα και την απείλησε.
Ήταν τόσο τρομοκρατημένη που έστειλε μηνύματα σε φίλους της για να τους ενημερώσει ότι η οικογένειά της θέλει να τη σκοτώσει.
«Δεν θα πιστέψεις τι μου έκαναν… στέλνουν ανθρώπους να με σκοτώσουν. Με ψάχνουν σε κάθε δυνατό σημείο. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι φόβος είναι αυτός. Δεν το πιστεύω ότι έχω τη δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και να φύγω», είπε σε έναν φίλο της.
Η 17χρονη πήγε να μείνει στο σπίτι της μητέρας του φίλου της, όμως την εντόπισαν και την ανάγκασαν να επιστρέψει.
Μάλιστα ο πατέρας της ήταν ύποπτος για εμπόριο ναρκωτικών και για το λόγο αυτό οι αρχές τον παρακολουθούσαν, όπως και όλη την οικογένεια και είχαν τοποθετήσει και συσκευές εγγραφής στο σπίτι του.
«Ξεχάστε την, αφήστε την να πάει στην κόλαση», ακούστηκε να λέει ο 58χρονος πατέρας στη γυναίκα του μια μέρα πριν τη φριχτή δολοφονία της 17χρονης.


Πηγή: http://ift.tt/2uIVYUI
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top