ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Αισθάνθηκε ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί - Εξήλθε από το χειρουργείο σε πολύ καλή κατάσταση



Επιτυχημένη η εγχείρηση κήλης στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός την Παρασκευή (07/07) – Στο πλευρό του ο Αλέκος Φλαμπουράρης

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εισήχθη στο «Ευγενίδειο» την Παρασκευή (07/07) για να υποβληθεί σε αφαίρεση κήλης, καθώς είχε διαγνωστεί με «περισφιγμένη κήλη», που θεωρείται σοβαρή επιπλοκή της ομφαλοκήλης.

Ο Πρωθυπουργός αισθανόταν ενοχλήσεις και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί. Η επέμβαση, που ήταν επιτυχής, σύμφωνα με την «Καθημερινή» έγινε από τον επίκουρο καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, γιατρό της Μονάδας Χειρουργικής Ανωτέρου Πεπτικού Συστήματος του Ιπποκρατείου κ. Δημήτρη Θεοδώρου. Ο Αλέξης Τσίπρας μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εξήλθε από το χειρουργείο σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο πρωθυπουργός λίγο πριν τις 10 το πρωί του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Χαμογελαστός και με καλή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε από το νοσοκομείο και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

alexis

Στο πλευρό του φίλοι, συγγενείς και βουλευτές

Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου μετέβη, έσπευσαν να του ευχηθούν καλή ανάρρωση, η αδερφή του Ζανέτ Τσίπρα, κοντινοί συγγενείς, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αλλά και ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο μπαλκόνι του δωματίου του Πρωθυπουργού.

Capture copy

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού «ο Αλέξης Τσίπρας εισήχθη την Παρασκευή στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης».

 «Ο Πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους, ο κ. Πολάκης που επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, δήλωσε: «Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε και ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες γιατρούς του τον κ. Θεοδώρου και την κυρία Νομικού και το πρωί του Σαββάτου θα πάρει εξιτήριο».
newsbomb.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tTrIpg
loading...
 
Top