ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού πλησιάζει και στο Ρέντη γίνεται…
χαμός. Πονοκέφαλος για τον Μπεσνίκ Χάσι που κυριολεκτικά δεν ξέρει τι να κάνει.

Μία εβδομάδα απομένει για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της νέας χρονιάς για τον Ολυμπιακό και ο Μπεσνίκ Χάσι δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το αμυντικό δίδυμο, που θα εμφανίσει εκείνη την κρίσιμη ημέρα!

Μπορεί οι 8 θέσεις της 11άδας να θεωρούνται ήδη κλεισμένες, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά για το δίδυμο των στόπερ και ουσιαστικά, τέσσερις παίκτες διεκδικούν τις δύο θέσεις, χωρίς κανείς να είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα συμβεί και ποιοι τελικά θα παίξουν στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Αρχικά, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η ετοιμότητα του Γιάγκος Βούκοβιτς και το κατά πόσο θα προλάβει ο 29χρονος Σέρβος να προσαρμοστεί 100% στο νέο του περιβάλλον και στα «θέλω» του προπονητή του μέσα στο προσεχές, μικρό, χρονικό διάστημα.

Σίγουρα, είναι φαβορί για να ξεκινήσει όμως θα πρέπει να προλάβει να αποκτήσει «χημεία» με τους υπόλοιπους αμυντικούς, ώστε να μην υπάρξουν... παρατράγουδα και ανορθογραφίες.

Ταυτόχρονα, ο Χάσι θα πρέπει να περιμένει για λίγο καιρό ακόμα έως ότου να μπουν σε πλήρεις ρυθμούς δράσης ο Μποτία με τον Ρέτσο, προκειμένου να αποφασίσει ποιος βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και να του... δώσει τη φανέλα του βασικού.

Ο Ισπανός διαθέτει την εμπειρία για ένα τόσο κρίσιμο ματς, ωστόσο ο Ελληνας πιτσιρικάς είναι ο παίκτης που θέλουν να καθιερώσουν φέτος στην 11άδα τους οι Ερυθρόλευκοι.

Λογικά πάντως, επειδή και οι δύο παίκτες έχουν χάσει ένα σημαντικό αριθμό προπονήσεων δεν πρόκειται να εμφανιστούν μαζί στο γήπεδο, ακόμα κι αν εκείνη την ημέρα βρίσκονται στο 100%.

Ετσι, υπολογίζεται ότι από Ρέτσο και Μποτία μπορεί στο πρώτο ματς να ξεκινήσει μόνο ο ένας...

Παράλληλα, υπάρχει σαν σκέψη πάντοτε και αυτή με τον Αλεξίς Ρομαό σε ρόλο κεντρικού αμυντικού.

Ο Γάλλος έχει δώσει ήδη τα... διαπιστευτήριά του στον Χάσι, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις δυνατότητες του έμπειρου παίκτη και οι πιθανότητες να ξεκινήσει τη σεζόν σε θέση στόπερ ο Ρομαό μόνο λίγες δεν είναι.

Κατά συνέπεια, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού έχει ένα σημαντικό θέμα να επιλύσει και να προβληματίζεται πάνω σε αυτό για περίπου μία εβδομάδα...

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vd0Yh8
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top