ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Αποτέλεσμα εικόνας για Χάκερς «χτύπησαν» τα ξενοδοχεία του Ντόναλντ Τραμπ!Η Trump International Hotels Management αποκάλυψε την παραβίαση δεδομένων στο σύστημα πληρωμών μέσω κάρτας σε 14 από τα ακίνητά της.
Το περιστατικό συνέβη μεταξύ Αυγούστου του 2016 και Μαρτίου του 2017, ενώ οι χάκερ είχαν πρόσβαση σε ονόματα επισκεπτών, διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνων, καθώς και πληροφορίες καρτών πληρωμής για κάποιες κρατήσεις ξενοδοχείων.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί το σύστημα Saber SynXis Central Reservations για να διευκολύνει τις κρατήσεις που πραγματοποιούν οι καταναλωτές μέσω ξενοδοχείων, ταξιδιωτικών πρακτορείων και παρόμοιων υπηρεσιών κρατήσεων. Η Saber ειδοποίησε την εταιρεία στις 5 Ιουνίου ότι ένας μη εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος απέκτησε πρόσβαση σε δεδομένα καρτών πληρωμής και σε ορισμένες πληροφορίες κράτησης για κάποιες από τις κρατήσεις ξενοδοχείων.
«Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και η προστασία των πληροφοριών των επισκεπτών μας είναι θέμα που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη», ανέφερε η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.
Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top