ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τι αναμένει σαν...
τρελός ο Σέρβος στόπερ των «ερυθρολεύκων»; Γιατί όλοι στην ομάδα ασχολοήθηκαν μαζί του την Παρασκευή; Ποια απίθανη γκολάρα θυμήθηκαν στο λιμάνι;

Πιο βατό αντίπαλο από την Παρτίζαν περίμεναν, σίγουρα, στον Ολυμπιακό, από την κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν ...ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να παίξουν κόντρα τους πρωταθλητές Σερβίας και μισητούς εχθρούς του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι παίκτες στην ομάδα του Πειραιά, που αισθάνονται αρκετά "οικεία" να παίζουν κόντρα στην Παρτίζαν.

Ιδιαίτερα ο νεοφερμένος, Γιάγκος Βούκοβιτς, ήταν την Παρασκευή για έναν επιπλέον λόγο στο επίκεντρο των συζητήσεων στο προπονητικό κέντρο του Γκενκ και όχι μόνον επειδή έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα...

Τον ρωτούσαν πληροφορίες

Άπαντες τον ρωτούσαν για τις εντυπώσεις του από τους συμπατριώτες του και για κάποια μυστικά τους, που ίσως ήδη να ξέρει ή να μπορεί να μάθει. Ο 29χρονος στόπερ από τη μεριά του έδειχνε να μην το πιστεύει ότι θα επιστρέψει τόσο σύντομα στην πατρίδα του, αλλά δεν έδειξε να "τρομάζει" στην ιδέα μιας ακόμα σύγκρουσης κόντρα στην ομάδα που έχει μάθει να ...μισεί.

Άλλωστε, δεν μπορεί να λησμονήσει κανείς πως ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι "γέννημα-θρέμμα" των ακαδημιών του Ερυθρού Αστέρα και αυτό "λέει" πολλά για τις σχέσεις του με την Παρτίζαν και τη γνώμη του για την ομάδα του Μίροσλαβ Τζούκιτς. Ως επαγγελματίας, πάντως, δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια εναντίον της. Συγκεκριμένα, απέναντί της μετράει μία νίκη (με 2-1), μία ισοπαλία (1-1) και μία ήττα (με το "βαρύ" 1-5) ως παίκτης της Ραντ και της Βοϊβοντίνα.

Ο "κεραυνός" του Οφοέ

Παράλληλα και ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε έχει βρει στο δρόμο του την Παρτίζαν σε αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα έχει καταφέρει να σκοράρει εναντίον της.

Τη σεζόν 2009-10 η Μπριζ, στην οποία αγωνιζόταν τότε ο Βέλγος μέσος, βρέθηκε στον ίδιο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με τη σερβική ομάδα και πανηγύρισε τη νίκη δύο φορές. Στις 22 Οκτωβρίου του 2009 η Μπριζ επικράτησε με 2-0 στο Βέλγιο και στις 5 Νοεμβρίου επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-2 μέσα στο Βελιγράδι. Το τελευταίο γκολ των Βέλγων πέτυχε ο Οφόε με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ (στο 1:53).

Πηγή: sportdog.gr


Πηγή: http://ift.tt/2vqD6Gi
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top