ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Χάσι με τα όσα έχει δείξει σε Ζέεφελντ και Γκενκ, φαίνεται ξεκάθαρα σε ποιους θα στηριχθεί στο πρώτο εμπόδιο που θα του παρουσιαστεί στις 25 Ιουλίου στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League.


Τα κουκιά λίγο – πολύ είναι μετρημένα. Δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο, απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, για να φανεί σε ποιους θα ποντάρει ο Μπέσνικ Χάσι στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (25-26/7).

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (14/7), οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι γνωστοί και ο 45χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δουλεύει όλο αυτό το διάστημα σε Ζέεφελντ και Γκενκ για να εμφανιστεί η ομάδα του πανέτοιμη σε δύο εβδομάδες.

Τι συμπεράσματα έχουν βγει; Αυτή τη φορά θα αφήσουμε τις τακτικές, το μότο του Χάσι για “την μπάλα κάτω” ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με κομμάτια της αγωνιστικής φιλοσοφίας του νέου προπονητή.

Θα πάμε κατευθείαν στα πρόσωπα. Με βάση αυτά που έχει δείξει σε προπονήσεις και φιλικά, η ενδεκάδα είναι σχεδόν έτοιμη.

Πάμε να κάνουμε μία πρώτη προσέγγιση λοιπόν: Έχοντας ως βάση το 4-2-3-1, ο Χάσι πάει με τον Καπίνο στα γκολπόστ και στην άμυνα αναμένεται να είναι οι Ελαμπντελαουί (δεξιά), Κούτρης (αριστερά) και στόπερ σίγουρα ο Ρέτσος και δίπλα του ένας εκ των Μποτία και Βούκοβιτς.

Αυτό που μπορεί να καταλάβει ο οποιοσδήποτε είναι ότι ο Χάσι θα προτιμούσε να έχει τον Βούκοβιτς στην προετοιμασία και να δούλευε μαζί του ώστε να τον ταίριαζε με τον Ρέτσο. Οι συζητήσεις με την Κόνιασπορ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα καταλήξει στο λιμάνι. Το θέμα είναι αν θα βρίσκεται στον βαθμό ετοιμότητας που θα τον ήθελε ο προπονητής του.

Αν είναι μια χαρά, τότε ο Βούκοβιτς θα παίξει δίπλα στον Ρέτσο. Αν όχι, τότε θα αγωνιστεί ο Μποτία, για τον οποίο βέβαια ακούγονται πολλά... Ότι μπορεί μέσα στις επόμενες μέρες ακόμα και να πωληθεί! Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Στα χαφ ο Ρομαό δύσκολα θα βγει από το “6” και δίπλα του θα είναι ο Οφόε. Υπάρχει η αίσθηση ότι ο Βέλγος (όσο κι αν έχει μία δόση υπερβολή) ακόμα και παραμονή του προκριματικού να ερχόταν, κατευθείαν θα έπαιζε βασικός.

Μπροστά τους θα είναι ο Φορτούνης και στα άκρα οι Καρσελά και Μάριν! Στον Γερμανό ποντάρει πολύ ο Χάσι και δεν είναι τυχαίο ότι στα τρία τελευταία φιλικά τον έχει βάλει βασικό και σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Όσο για την κορυφή της επίθεσης; Ο Εμενίκε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Οτιδήποτε άλλο συμβεί, θα αποτελέσει έκπληξη, είτε μικρή, είτε μεγάλη... Ακόμα και τον Φιγκέιρας – που λέει ο λόγος – να δούμε αντί του Ομάρ στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι κάτι που θα ξαφνιάσει αρκετούς.

Κάπως έτσι αναμένεται λοιπόν να κατέβει ο Ολυμπιακός στον πρώτο του αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Πηγή: sport24.gr


Πηγή: http://ift.tt/2sZuIko
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top