ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Συνδυάζοντας κλασσικά οriental στοιχεία και σχήματα της σύγχρονης μόδας, οι στολές των πληρωμάτων της Hainan Airlines, της...
αεροπορικής εταιρείας της νήσου και επαρχίας Χαϊνάν, αποτελούν δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας Laurence Xu και επαναφέρουν τη φινέτσα και το στυλ στους αιθέρες. Στο πρόσφατο show του Κινέζου σχεδιαστή στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι στις αρχές Ιουλίου παρουσιάστηκαν και οι νέες στολές για τα πληρώματα της αεροπορικής εταιρείας και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Η συλλογή είναι επηρεασμένη από το παραδοσιακό κινέζικο φόρεμα «cheongsam». Τα φορέματα σε παστέλ χρώματα έχουν σχέδια, σύννεφα, κύματα και βουνά. Ο Laurence Xu τα συνδύασε με δυτικού στυλ παλτά και καπέλα.Η μείξη των παραδοσιακών κινεζικών στοιχείων και της δημοφιλούς διεθνούς μόδας δημιούργησε ένα αριστούργημα της Ανατολής που εντυπωσιάζει. «Δεν δημιουργούμε μόνο μια νέα στολή αλλά παρουσιάζουμε τη διεθνοποιημένη εικόνα της αεροπορικής εταιρείας μας. Ειδικά στις διεθνείς πτήσεις, θέλουμε να δείξουμε στους επιβάτες ότι η Κίνα είναι μοντέρνα και μέσα στη μόδα» ανέφερε ο Xu Fei, brand manager της Hainan Airlines.

Η απόφαση για συνεργασία με τον Laurence Xu εντάσσεται στη στρατηγική της Hainan Airlines, της τέταρτης μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Κίνα, με στόχο να αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους αερομεταφορείς παγκοσμίως.

Ο Laurence Xu, γεννημένος στην επαρχία Σαντόνγκ της Κίνας σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Tsinghua, αποφοίτησε από την Κεντρική Ακαδημία Τεχνών και το ταλέντο του έγινε γρήγορα αντιληπτό από κινηματογραφιστές. Ένας σκηνοθέτης του ζήτησε να σχεδιάσει τα κοστούμια για την ταινία «Huayao Bride» με πρωταγωνιστή τον Zhang Jingchu. Αυτό οδήγησε σε περισσότερες συνεργασίες και τη δημιουργία κοστουμιών για ταινίες δράσης και πολεμικών τεχνών όπως το «The Grandmaster», «Switch» κ.ά.

Το 2013 παρουσίασε για πρώτη φορά συλλογή του στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Πηγή


Πηγή: http://ift.tt/2uy1gRV
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top