ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Γέλασαν και τα τσιμέντα με την είδηση.



Ο Dan Bilzerian είναι ο άντρας που κάποιοι θα ήθελαν να είναι έστω και για μία μέρα. Άλλωστε, μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι για παραπάνω από 24 ώρες, δεν θα άντεχαν. Κι εδώ που τα λέμε, αν εξαιρέσεις τις γυναίκες, τις πολλές γυναίκες, τις πάρα πολλές γυναίκες, με τις οποίες συναναστρέφεται, ή μάλλον… συναναστρεφόταν, τα υπόλοιπα καμώματά του δεν είναι και για να τα περηφανεύεται.

Εγώ πάντως δεν θα περηφανευόμουν. Αυτός το κάνει μέσω Instagram. Πώς νομίζεις ότι έφτασαν οι προσωπικοί του followers να αγγίζουν τον πληθυσμό της Ελλάδας;

Το θέμα είναι άλλο, όμως. Και ναι, αποτελεί είδηση. Τέτοια είδηση που έκανε το Instagram να «πέσει». Ο Dan Bilzerian άφησε τις πολλές γυναίκες για τα μία μίας και μόνο γυναίκας! Ω, ναι, καλά βλέπεις. Γυναίκα. Μία είναι. Μόνο μία.

Capture 2

Τη βρήκε, μοιράζεται τα πάντα μαζί της και με όλο το υπόλοιπο Instagram, που πλέον μπορεί να κοιμάται ήσυχο, με ανοιχτά παράθυρα. Ειδικά οι σύζυγοι ή οι πατεράδες των θαυμαστριών του. Η εκλεκτή της καρδιάς του ακούει στο όνομα Sofia Bevarly, είναι 21 ετών και μοντέλο, πρώην υπάλληλος των Hooters με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα ζώα.

Dan Bilzerian Sofia Bevarly sits on top of tortoise 850267

Ίσως αυτό «βρήκε» και στον Dan. Ένα απλό, λαϊκό κορίτσι, το οποίο κέρδισε τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος πλέον ασχολείται αποκλειστικά και μόνο μαζί της.Την πηγαίνει εκδρομούλες με ιδιωτικό τζετ, καβαλάνε τεράστιες χελώνες, αθλούνται, κάνουν τέλος πάντων μία απλή ζωή που θα κάναμε εγώ κι εσύ, πολύ διαφορετική από αυτή που μας είχε συνηθίσει ο τρελάρας. Για τον οποίο, μέχρι πρότινος, τα όπλα, τα ναρκωτικά, το πόκερ, οι γυναίκες και κάθε είδους τρέλα ήταν ρουτίνα.

Capture 3

 Όχι πια. Τα κεφάλια μέσα τώρα Dan και καλά στέφανα.
ratpack.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uEJObX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top