ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
O Μάικλ Φελπς, ο Αμερικανός πρωταθλητής και ολυμπιονίκης της κολύμβησης, πραγματοποίησε την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση με έναν λευκό καρχαρία. Παρόλο που όλοι περίμεναν να αγωνιστεί με πραγματικό καρχαρία, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αντιμετώπισε μια προσομοίωσή του, εξοργίζοντας το κοινό του.


Επιστήμονες συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταχύτητα που αναπτύσσει ένας λευκός καρχαρίας και τα ενσωμάτωσαν στον υπολογιστή, προκειμένου να πετύχουν ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιονίκης φορούσε ειδικό ολόσωμο μαγιό, που του επέτρεπε να γλιστρά στο νερό πιο εύκολα, ενώ φορούσε και ένα μονοπέδιλο, που έμοιαζε με το πτερύγιο του καρχαρία.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο τoυ 29ου επεισοδίου του «Shark Week», στα ανοιχτά του Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής και προβλήθηκε από το Discovery Channel.

Ο Φελπς τελικά έχασε. Ήταν κατά δύο δευτερόλεπτα πιο αργός. Ο εικονικός καρχαρίας τερμάτισε σε 36,1 δευτερόλεπτα και ο Φελπς σε 38,1.

«Πηγαίνουν σαν σφαίρα. Αν και δεν μου αρέσει να παίρνω αργυρά μετάλλια, δέχομαι το συγκεκριμένο», είπε ο Φελπς.

Οι θεατές που περίμεναν με αγωνία να δουν το μεγάλο γεγονός, που σύμφωνα με τη διαφημιστική καμπάνια: «ήταν κάτι που δεν το έχει ξανακάνει άνθρωπος», εξέφρασαν την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νιώθω ότι εξαπατήθηκα», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. «Νόμιζα ότι θα αντιμετώπιζε έναν πραγματικό καρχαρία. Αυτό είναι απάτη», ανέφερε ένας άλλος.

«Περίμενα τόση ώρα για να δω τον Φελπς να ανταγωνίζεται έναν εικονικό καρχαρία», είπε ένας τρίτος.

Δείτε την αναμέτρηση, στο βίντεο που ακολουθεί.



Πηγή: http://ift.tt/2vY888I
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top