ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Μετανιωμένος από την απόφασή του να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τιανζίν Τέντα εμφανίζεται ο Νιγηριανός επιθετικός.


Τον Φεβρουάριο ο Μπράουν Ιντέγε αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της ομάδας της Κίνας, καθώς ο τραπεζικός του λογαριασμός θα… φούσκωνε με 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Κάπως έτσι αποχώρησε από τους Πειραιώτες και έγινε… κάτοικος της ασιατικής χώρας. Όμως, το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στις άμεσες επιλογές της τεχνικής ηγεσίας και λόγω του Μουντιάλ που έπεται σ’ έναν χρόνο στην Ρωσία, έχει αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για την παρουσία του στην Τιανζίν Τέντα.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, ο Αφρικανός αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου παραμένει η οικογένειά του, προκειμένου να αποφασίσει για το μέλλον του. Πάντως, πριν από λίγο διάστημα έγινε μία κρούση προς τον Ολυμπιακό, από την πλευρά του, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν ζεστοί για την επιστροφή του. Μάλιστα, ο Νιγηριανός δεν αποκλείεται να χτυπήσει την… πόρτα κι άλλων ελληνικών ομάδων.

Πηγή: onsports.gr


Πηγή: http://ift.tt/2v3BFAT
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top