ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Σφοδρή κριτική με απίστευτους χαρακτηρισμούς έκαναν οπαδοί της Ένωσης μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ. Ποιος είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος και τι ειπώθηκε για Ολυμπιακό και πρωτάθλημα.


Ένα αρνητικό αποτέλεσμα με κακή εμφάνιση ήταν αρκετό για να αλλάξει το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά τον ενθουσιασμό που δημιουργήθηκε για την έκδοση της άδειας της «Αγιά Σοφιάς». Οι Ενωσίτες έκραξαν άγρια την ομάδα τους για την εικόνα της κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Πάνω απ' όλους, τα άκουσε ο Μανόλο Χιμένεθ για το περίεργο στήσιμο της ομάδας με τη χρησιμοποίηση του Μπακάκη στα αριστερά, την τριάδα των χαφ και τον αποκλεισμό των Γιακουμάκη-Τρίστασον.

Στο απυρόβλητο δεν θα μπορούσε να μείνει ο Γιάννης Ανέστης, λόγω της κακής αντίδρασής του στα δύο γκολ. Μάλιστα για τον Έλληνα τερματοφύλακα χρησιμοποιούνται άσχημοι χαρακτηρισμοί. Φυσικά στο στόχαστρο μπήκε η διοίκηση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αν και τον ευχαριστούν για το γήπεδο.

To gegonota ξεχώρισε μερικά από αυτά και σας τα παρουσιάζει:

-Τον λογο που αφησε Τριστασον και Γιακουμακη εκτος 18αδας ισως να μην τον μαθουμε ποτε

- ΤΡΙΣΤΑΝΣΟΝ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ σουπερ προετοιμασια, 0 λεπτα σημερα... ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΧΡΟΝΙΑ 3Η ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΗΓΕΤΗΣ... καλα να παθουμε... οι αληθειες πονανε αλλα ετσι δν παμε πουθενα... επισης απο την ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΧΗΤΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΡΑΟΥΧΟ στον αδιαφορο νομιζω λιβαγια..

- Βάζει Μπακάκη αριστερά κ αχρηστεύει Μάνταλο. Η ομάδα αναπτύσεται έτσι μόνο από δεξιά, στερώντας εναλλακτικές στην επίθεση, κάνοντας την ομάδα προβλέψιμη. Έχεις κ το διμετρο σκιάχτρο στο τέρμα... Τι άλλο θες; Βλέπεις φέτος δεν έχεις Αραούχο να σου κάνει φάση από το πουθενά!

- Θέλουμε τέρμα χθες. Ο ανεστης δεν κάνει παιδιά... δεν αντιλέγω πως στα δυο γκολ η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν χάλια όμως κι στα δυο γκολ το παλικάρι απλά είναι άλλου! Ελπίζω ο Χιμένεθ να κατάλαβε ότι πρέπει να ξεκινήσει Αλμειδα στο επόμενο ο λεβαγια ήταν άθλιος

- νέστη οι τσαχπινιες με την μπάλα σε μαραναν....Λιβαγια ,μανταλος , Λάζαρος ακόμα στις διακοπές έχουν μείνει....κριμα

- Μόνο εμείς,ο κόσμος θύμησε ΑΕΚ!Το μόνο που κρατάω εγώ από αυτή την μέρα είναι η άδεια του γηπέδου!!!!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

- Εχουμε 2,5 εβδομαδες να βρουμε τερματοφυλακα για Europa League. Και ο Ανεστης παρκαδορος στην Αγια Σοφια, ειναι και ψηλο παιδι, ευγενικο και αταραχο, μια χαρα θα ειναι.

- Με 4-3-3 και τον μπακακη αριστερά πλάκα μας κανει ο Χιμένεθ

- Να χάσουμε το καταλαβαίνω (ειναι πιο έμπειροι), το να κανουμε κακό παιχνίδι δεν πιραζει τόσο (εγινε τι να κανουμε) αλλα να βλεπω αριστερό μπακ μπακακη ενώ έχουμε δυο αριστερά μπακ, να βλεπω Γιακουμάκη,Τριστασον εκτός αποστολής, τον λιβαγια μπροστά ενώ εχει πιο φρέσκους, τον Αινταρεβιτς μεσα και κλοναριδη στον πάγκο (να έβαζε τον μάνταλο στον άξονα) και μετα να βγάζει σημοες, να επιμένει αριστερά τον μπακακη και να βγάζει λιβαγια (αντί να παίξει με δυο αφού ετςι ήρθε το παιχνίδι) εεεεεεε δεν το καταλαβαίνω!!!!!!!!!!! Πιο τραγικός Χιμένεθ απο σημερα με τέτοια εμπειρία δεν πιστεύω να ξαναδούμε (το εύχομαι τουλάχιστον)!!!!!!

- μεγα λαθος ο χιμενεθ σημερα αυτος εχασε το ματσ! κατεβασε μια 11αδα περσινη χωρις να βαλει καμια καινουργια μεταγραφη που γιαυτο εκανε μεταγραφες για να παρει βοηθειες για το cl αλλα προτιμισε να μην βαλει κανεναν καινουργιο παραμονο τον λιβαγια που για μια ακομα φορα δεν υπηρχε στο γηπεδο...επισης για εμενα επρεπε να βαλει Λοπεζ αριστερα αντι μπακακη οχι οτι επαιξε χαλια ο μπακακης επισης ο μανταλος αριστερα = 0 ο ανεστης =0 συστημα 4-3-3 δεν σημαινει οτι πας να παρεις παιχνιδι αλλα οτι πας για το χ επισης εκοψε τον τριστασον που για εμενα θα εκανε παπαδες σημερα αν επαιζε βασικος αλλα τεσπα ...................αυτα!

- μα καναμε ομαδαρα,μα πηραμε μεταγραφαρες,μα ειναι εθναρχης,μα μα μα μα!!συνεχιζετε να κραζετε τους παιχτες της ομαδος που με 5 εκ μπατζετ θελουμε ch.league! μελισσανιδη εκανες το ονειρο πραγματικοτητα σημερα αλλα δεν εισαι αμοιρος ευθυνων!καθε χρονο πρεπει να βγουμε εκτος στοχων για να καταλαβουμε οτι μονο αν εχεις ποιοτητα γινεσαι ανταγωνιστικος!και καθε χρονο φτου και απο την αρχη.Η ομαδα αν δε βγει ευρωπη ΠΑΤΩΣΕ!ειναι η πιο κρισιμη χρονια!

- Εμένα δεν μου φταίει το ροστερ, πάντα θα υπάρχουν βελτιώσεις και η ρεαλ να είσαι! Πολλά εγκλήματα ο Μανολο. Μανταλος χαντακωμενος στα άκρα! Τριπλετα αινταρεβιτς σιμοες γιοχανσον που δεν βγήκε ποτέ πέρσι. Ανετιμος Λιβαγια και εκτός αποστολής Γιακουμακης και Τριστασον! Κρίμα! Δεν ξενερώνουμε ωστόσο ότι καλύτερο στην Μόσχα και να μάθουμε από τα λάθη και να κυνηγήσουμε Γιουροπα

- Εμμονές πληρώνουμε μάγκες... Εμμονές... Επειδή χρυσοπληρωσαμε κάποιον λιβαγια τον τρώμε στην μάπα...χωρίς Γιακουμάκη στον πάγκο που βάσει προετοιμασίας το άξιζε...και κλασσικά...φέτος απο τημ αρχή της προετοιμασίας...μανταλος αριστερά...παιδιά το πιο σύγχρονο δεκαρι έχουμε και τον αφήνουμε ν αραχνιαζει... Ας ξυπνήσει κάποιος στην ΠΑΕ! Οχι αλλο ο μανταλος αριστερά...μπαίνει κεντρο αλλάζει το παιχνίδι...εμμονές να χωρεσουμε παίκτες κ συστήματα... Σωστο το 4-3-3...με μάνταλο μπροστά απο σιμοες κ Γιόχανσον.... Εξτρέμ και Αλμέιδα ή Γιακουμάκη.... Αριστερά μπορούσε και κλωναριδη... Τζάμπα χάσαμε.....2 στημένα...κρίμα για τον κόσμο!

- Μια ζωή ταλαιπωρία. Αν εξαιρέσεις εποχή Μπάρλου και Ντούσαν (παίκτης).
Άμα δεν δοθούν εκατομμύρια ευρώ δεν γίνεται τίποτα.Θα βλέπουμε πρωτάθλημα με κυάλια.
Θα βαρεθεί ο Ολυμπιακός να παίρνει πρωτάθλημα.
ΚΡΙΜΑ.


Πηγή: http://ift.tt/2eMhm4o
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top