ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Επέκταση ηλεκτρικού δικτύου και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων με...

λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης», συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ με ΦΠΑ, εξασφάλισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Δημήτρης Μπίρμπας με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης.

Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από πόρους της Περιφέρειας, αναμένεται να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με παρεμβάσεις για την ενίσχυση της λειτουργικότητας μίας κεντρικής οδού του Δήμου Αιγάλεω, της Ιεράς Οδού.

Στόχος του έργου είναι η αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή µέσω της ανάδειξης, προβολής και αξιοποίησης της Ιεράς Οδού, η εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και η εξοικονόμηση πόρων, η οποία, αναμένεται να ξεπεράσει το 50% με τη συγκεκριμένη παρέμβαση.

Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

-Aποκατάσταση των δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε όλο το μήκος της Ιεράς Οδού,
-Εγκατάσταση υπόγειων γραμμών στο τμήμα από τη Λ. Κηφισού έως την οδό Αγίας Άννης, όπου το δίκτυο βρίσκεται αμφίπλευρα στα πεζοδρόμια της Ιεράς Οδού και όχι στη νησίδα της, όπως σε όλο το άλλο μήκος της,
-Τοποθέτηση νέων ιστών με φωτιστικά σε θέσεις όπου υπήρχαν ιστοί και έχουν καταργηθεί για οποιοδήποτε λόγο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σύμμετρος φωτισμός της Ιεράς Οδού,
-Αλλαγή όλων των ακροκιβωτίων των ιστών καθώς και των καλωδίων τροφοδοσίας των φωτιστικών σωμάτων από τα ακροκιβώτια,
-Αλλαγή όλων των φωτιστικών σωμάτων του οδοστρώματος της Ιεράς Οδού με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Αιγάλεω και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

Πηγή


Πηγή: http://ift.tt/2v7FCkt
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top