ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ένας 39χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών στην καμπίνα τους και στη συνέχεια προσπάθησε να πετάξει το πτώμα της στη θάλασσα.



Ένα ανατριχιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στο κρουαζιερόπλοιο «Emerald Princess» της εταιρίας «Princess Cruises», ενώ αυτό βρισκόταν στα μισά μιας επταήμερης κρουαζιέρας στην Αλάσκα.

Πρωταγωνιστές είναι ο 39χρονος Kenneth Manzanares και η σύζυγός του Kristy, ένα ζευγάρι από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών με τρία παιδιά. Σύμφωνα με το πλήρωμα του πλοίου, επιβάτες κατήγγειλαν γύρω στις 21.00 έναν έντομο τσακωμό και φωνές που ακούγονταν από την καμπίνα του αντρόγυνου, με τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.
Ένας επιβάτης που έσπευσε στο σημείο προτού φτάσουν οι υπεύθυνοι του πλοίου αντίκρισε ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου: στο έδαφος κείτονταν μέσα σε μια λίμνη αίματος η 39χρονη Kristy Manzanares με βαθύ τραύμα στο κεφάλι και από πάνω της στεκόταν ο σύζυγός της, τα χέρια και τα ρούχα του οποίου ήταν βουτηγμένα στο αίμα. Στην καμπίνα υπήρχαν σημάδια πάλης και σε πολλές επιφάνειες και έπιπλα, είχε απλωθεί το αίμα της άτυχης μητέρας.

Ο επιβάτης κατέθεσε στις αρχές ότι όταν έφτασε στο δωμάτιο, ο 39χρονος επιχείρησε να σύρει τη σορό της γυναίκας προς την κουπαστή για να την πετάξει στη θάλασσα. Ο άνδρας προσπάθησε να τον σταματήσει και ο Manzanares φέρεται να του είπε σε κατάσταση σοκ τη φράση «δεν σταματούσε να γελάει μαζί μου».Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού που έσπευσαν στην καμπίνα, ο θάνατός της Manzanares ανακοινώθηκε 20 λεπτά αργότερα.
Δεδομένου ότι η δολοφονία σημειώθηκε σε διεθνή ύδατα, η εξιχνίασή της ανήκει στη δικαιοδοσία του FBI και έτσι το κρουαζιερόπλοιο αναγκάστηκε να πιάσει λιμάνι στο Τζούνο το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να επιβιβαστούν σε αυτό ομοσπονδιακοί πράκτορες. Ένας από αυτούς δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας, ο Manzanares δήλωσε «η ζωή μου τελείωσε». Ο 39χρονος προφυλακίστηκε δίχως εγγύηση και θα δικαστεί για την αποτρόπαια πράξη του στις 10 Αυγούστου.
Τραγικές φιγούρες αποτελούν τα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία επιβιβάστηκαν μαζί με τους γονείς τους στο κρουαζιερόπλοιο ως μέρος ενός μεγαλύτερου γκρουπ. Υπάρχει αναφορά από επιβάτη του πλοίου ότι η κόρη της 39χρονης άκουσε τη φασαρία που προερχόταν από την καμπίνα τους και άρχισε να φωνάζει "θέλω να δω τη μητέρα μου".
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, όπως αναφέρει το πρακτορείο CBS, την ώρα του τραγικού συμβάντος, στο πλοίο διαδραματιζόταν μια ψυχαγωγική δραστηριότητα και πιο συγκεκριμένα ένα «δείπνο μυστηρίου» με θέμα μια δολοφονία, οπότε πολλοί πίστεψαν αρχικά ότι οι φωνές που ακούγονταν, αποτελούν μέρος του σόου.


Πηγή: http://ift.tt/2vcIvDX
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top