ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ήταν από τους πιο...
παράξενους ρόλους στην αγαπημένη σειρά "Παρά Πέντε" που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές πριν από μια δεκαετία!

Ο ρόλος της "κοντής" πήρε ιδιαίτερη σημασία μέσα από τις ατάκες της Θεοπούλας και πρόκειται για έναν ρόλο, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι, λόγω του... μπόλινγκ που δεχόταν από την πεθερά της! Τον ρόλο της "κοντής" έπαιξε η πανέμορφη και άκρως γοητευτική ηθοποιός, Κατερίνα Θεοχάρη! Τι δεν σας... γέμιζε το μάτι; Για ρίξτε μια ματιά για το πως είναι σήμερα η γοητευτική ηθοποιός και θα συμφωνήσετε απόλυτα!



Από τους ρόλους που είχαμε λατρέψει σε σειρές στην ελληνική τηλεόραση!

Ο λόγος για τον Ορέστη Παπαπαύλου στην σειρά "Νταντά για όλες τις δουλειές" που προβαλλόταν μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 το 1998, δηλαδή 19 χρόνια πριν!

Η σειρά προβάλλονταν κάθε Παρασκευή από τον ΑΝΤ1. Το σενάριο έγραφε η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ερρίκος Ανδρέου. Η σειρά αποτελούνταν από 35 επεισόδια, με μέσο όρο διάρκειας 30 λεπτά. Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιήθηκαν στα ΚΑΠΑ STUDIOS, ενώ η εταιρεία παραγωγής ήταν η TV Έψιλον. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου 1998 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και γι' αυτό ο ΑΝΤ1 την πρόβαλλε πολλές φορές σε επανάληψη.

Τον ρόλο του μικρού Ορέστη έπαιζε ο Πάνος Σαπουνάκης, ο οποίος μεγάλωσε και είναι πλέον ολόκληρος άνδρας! Δείτε πως είναι σήμερα:


Πηγή: http://ift.tt/2ubJkst
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top