ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Πώς ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή; Πόσο βαθιά βάζει το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει τον τεχνικό;


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ικανού σέντερ φορ, που θα έρθει για να πάρει τη φανέλα βασικού και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ στη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς, άλλωστε, λογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό ως μία καλή εναλλακτική λύση και η όχι η πρώτη επιλογή για την επίθεση.

Ο πρώτος στόχος, λοιπόν, του Παναθηναϊκoύ είναι ο Τεέμου Πούκι, με τον οποίο υπάρχει πλήρης συμφωνία και το μόνο που απομένει για να έρθει Φινλανδός φορ στην Ελλάδα είναι να τα βρε η Μπρόντμπι με τους Πράσινους στο οικονομικό.

Θα ξοδέψουν όσα χρειάζεται 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Παναθηναϊκός μιλάει επίσημα με τους Δανούς για τον παίκτη το τελευταίο διήμερο, ενώ οι πρώτες διευκρινιστικές επαφές έγιναν μέσω διαμεσολαβητών από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Υπάρχει δε η εκτίμηση ότι το deal θα κλείσει στις τελικές συζητήσεις των δύο πλευρών, παρότι υπάρχει σε πρώτη φάση μεγάλη διαφορά, λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Δανών.

Οι Πράσινοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον "εκλεκτό" του Μαρίνου Ουζουνίδη και γι' αυτό έχουν αποφασίσει να ξοδέψουν όσα χρήματα χρειάζονται για να τον ντύσουν στα πράσινα. Γι' αυτό τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά του για τον Φινλανδό σε επίπεδα πάνω από το 1 εκ. ευρώ.

Δίνει τα λεφτά του Μπεργκ

Στο Τριφύλλι είναι αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν το deal, ικανοποιώντας τους Δανούς και πραγματοποιώντας -για τα στάνταρ που έχουν θέσει τη φετινή σεζόν- μία πολύ μεγάλη οικονομική υπέρβαση.

Όσο για το πού θα βρεθούν τόσα χρήματα για να αποκτηθεί ο Τεέμου Πούκι, η απάντηση ακούει στο όνομα του... Μάρκους Μπεργκ. Τα χρήματα που εισέπραξε ο Παναθηναϊκός για τον Σουηδό άσο (έχει πάρει την πρώτη δόση που αγγίζει το 1,2 εκ. ευρώ) αναμένεται να δοθούν για να αποκτηθεί ο Φινλανδός.

Γι' αυτό, άλλωστε, υπάρχει τόση μεγάλη αισιοδοξία στο "πράσινο στρατόπεδο" ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με επιτυχία και, μάλιστα, χωρίς χρονοτριβές...  

Πηγή: newsbeast.gr


Πηγή: http://ift.tt/2uR6iqQ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top