ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Βρετανίδα που επέστρεψε από διακοπές στο Περού, άκουγε περίεργους θορύβους στο κεφάλι της…
Όταν επισκέφτηκε το νοσοκομείο, οι γιατροί της είπαν ότι μέσα στο αυτί της ζούσαν σαρκοβόρα σκουλήκια.

Όπως αναφέρει το Reuters, η 27χρονη Ροσέλ Χάρις ανέφερε ότι θυμόταν να διώχνει μια μύγα από το αυτί της στη διάρκεια των διακοπών της, αλλά μέχρι εκεί.

Ξαφνικά, όμως, όταν επέστρεψε στη Βρετανία, άρχισε να έχει πονοκεφάλους και πόνους στο κάτω μέρος τους προσώπου της. Ένα πρωί παρατήρησε και υγρό στο μαξιλάρι της.

Στην αρχή σκέφτηκε ότι είχε μια συνηθισμένη μόλυνση αυτιού και αποφάσισε να δει έναν γιατρό. Όταν όμως εξετάστηκε, ο γιατρός διαπίστωσε ότι υπήρχαν σκουλήκια σε μια μικρή οπή στο εσωτερικό του αυτιού της.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγαν και στον εγκέφαλό μου;» αναρωτήθηκε έντρομη η 27χρονη.

Στην αρχή οι γιατροί προσπάθησαν να απομακρύνουν τα σκουλήκια χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο.

«Οι ώρες της αναμονής ήταν οι πιο δύσκολες ώρες. Μπορούσα ακόμη να τα νιώσω και να τα ακούσω. Και επειδή πια ήξερα από πού προέρχονταν αυτοί οι ήχοι, ένιωθα ακόμη χειρότερα» αφηγείται η ίδια.

Ωστόσο, το κόλπο με το ελαιόλαδο δεν έπιασε και έτσι οι γιατροί προχώρησαν σε επέμβαση, κατά την οποία αφαίρεσαν μια κινούμενη μάζα σκουληκιών από το αυτί.

«Τώρα πια δεν σιχαίνομαι τόσο τα σκουλήκια. Πώς μπορώ άλλωστε; Αφού ζούσαν στο αυτί μου» λέει η Χάρις με δόση χιούμορ μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς της.

nataleme.gr


Πηγή: http://ift.tt/2tHQOUx
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top